29 / 04 / 2024

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ergün tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Atatürk Caddesi, Geçiş Sokak'ta kuruldu.

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Koray Ergün tarafından kuruldu.

Cengiz Ergün'den Manisa'nın iki ilçesine müjde!

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyarette Turgutlu ve Alaşehir’e de önemli müjdeler verdi.

Hasan Can'dan Mehmet Ergün Turan'a ziyaret!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TC Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ergün tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Atatürk Caddesi, Geçiş Sokak'ta kuruldu.

Halil Ergün'ün villası toprak kayması sonucu hasar gördü!

Anadolu Hisarı ’ndaki Göksu Tepe Sitesi ’ndeki villası kendisi uykudayken toprak kayması sonucu büyük hasar gören usta aktör Halil Ergün, ölümden döndü.

Ergün Olcay: Son 10 yılın zenginleri inşaat sektöründen!

ORSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Olcay, sanayinin, Türkiye'nin toplam milli gelirinden aldığı payda düşüş olduğunu belirterek, "Bunun orta ve uzun vadede çeşitli ekonomik ve ticari problemlere yol açacağı aşikardır'' dedi.

Hasan Akgün: İstanbul 2015'te su sıkıntısı yaşamayacak!

Büyükçekmece Barajı’nda en düşük seviyelerde bulunan su seviyesi İstanbul’u etkisi altına alan karın erimesiyle birlikte doldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul’un 2015’te su sıkıntısı yaşamayacağını söyledi.

Mehmet Ergün Turan Pamukkale'deki kentsel dönüşüm projelerini ziyaret etti!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yapmakta olduğu konut ve sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Ergün Turan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Uşak’ta uygulanan kentsel dönüşüm projesinin, Anadolu kentlerine örnek teşkil edecek çok özel bir proje ve yerinde kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden biri olduğunu ifade etti.

Cengiz Ergün Manisa projelerini anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere kazandırılacak projeleri sıralayan Başkan Ergün, Manisa’yı 17 ilçesiyle bir bütün olarak düşündüklerini ve ortaya koyacakları hizmetlerle şehrin adına yakışır bir şekilde büyüyeceğini vurguladı.

Mehmet Ergün Turan Aksaray'da kentsel dönüşüm incelemesi yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M.Ergün Turan ve beraberindeki heyet, Aksaray'a gelerek Kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir dizi incelemelerde bulundu.

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa edeceğiz!

Birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ergün, imar planları, 6 ilçeye kavşak projesi, katı atık bertaraf tesisi, atık su arıtma tesisleri ve trambüs hattı ile Manisa’yı adeta yeniden inşa edeceklerini söyledi.

Hasan Akgün, Büyükçekmece projelerini anlattı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP'nin çalışma toplantısında 2015 yılında hayata geçirilmesi hedeflenen vizyon projelerini anlatarak deneyimlerini paylaştı. Akgün, '' Dünya kenti olacağız '' dedi.

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Haberi

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ergün tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Atatürk Caddesi, Geçiş Sokak'ta kuruldu. 


Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. 3-Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak,...