18 / 05 / 2024

Hasan Hür

Hasan Hür

Mabelsan İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Hür tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Maltepe, Bağdat Caddesi, Kasap Oğlu Apartmanı'nda kuruldu.

Şişli'de 24 bin metrekarelik rezerv alandaki rezidans inşaatına 2'nci mühür geldi!

Şişli'nin 'Kanal İstanbul'u olarak anılan 24 bin metrekarelik rezerv alandaki inşaata ikinci kez mühür vuruldu. İşte ayrıntılar...

Hs34 İnşaat Malzemesi Hafriyat Nakliyat Tekstil Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hs34 İnşaat Malzemesi Hafriyat Nakliyat Tekstil Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz tarafından kuruldu.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır tarafından kuruldu.

Euro bölgesinden gelen haber euroyu kötü vurdu! Euro hırçın dalgalanıyor 

Euro bölgesinde  enflasyon eylülde yüzde 9,1’den yüzde 10’a yükselerek rekor tazeledi. Bu gelişmenin ardından euro kurunda hırçın dalgalanma görülüyor. Euro ne kadar oldu? Son dakika euro kuru...

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Et ve Süt Kurumu'ndaki kritik isimlerin görevden alınma kararları Resmi Gazete'de

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriyya Erdurmuş, Hasan Hüseyin Aydemir ve Sezai Aydın'ın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

Hür As Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hür As Yapı Taahhüt Limited  Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Hürrem Arslan tarafından kuruldu.

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hızır tarafından kuruldu.

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Hasan Hür Haberi

Hasan Hür


Mabelsan İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Hür tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


Mabelsan İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 2.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 3.Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul  tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4. Her türlü yün, orlon ve sentetik ipliklerden örülmüş bay, bayan ve çocuk trikolarının...