21 / 05 / 2024

hasan karabağ baygem

hasan karabağ baygem

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, BAYGEM'de kurs gören öğrenciler ve velileri ile buluştu, projelerini anlattı, gelen soru ve önerileri dinledi. Karabağ, yaklaşık altı yıldır BAYGEM'in başarılı faaliyetlerin altına imza attığını belirtti.

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İzmir'in kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin ilk belediye Deprem Etüt Merkezi, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) işbirliğinde ilk acil kurtarma telsiz ekibi gibi örnek projeleri hayata geçiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir'in kentsel dönüşüm meselesini hızla çözmesi gerektiğini söyledi.

Bayraklı’da gündem kentsel dönüşüm!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hafta sonu muhtarlarla bir buluştu. Muhtarlar, Bayraklı’nın en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu açıkladılar. 

Bayraklı Tepekule Mahallesi için cemevi müjdesi!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Muharrem ayı nedeniyle Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İmar planları Karabağlar'ın değerini artıracak!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Özkaya, inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi. Özkaya, Karabağlar'ın imar planlarının ilçenin değerini artıracağını söyledi.

İzmir gecekondudan kurtulmalı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'nın artık marka kent olduğunu belirterek, “Belediyecilikle partimin büyütülmesini aynı düşünen bir insanım. Bayrak, cumhuriyet ve Atatürk vurgusunu her yerde yaptık. Bunu söylerken belediyeciliği insanlara eşit dağıttık. " dedi

Hasan Özkaya: Karabağlar 30 yıldır imar bekliyor!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİDER) Başkanı Hasan Özkaya, "Tabela derneği olmayacağız. Yani sektörün dişlisinde yer alan herkesin sıkıntısına bütün olarak çözüm bulma hedefindeyiz" dedi.

Özgür Hızal: Tepekule ve Çay'da herkes mağdur olacak!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

Hasan Karabağ'dan imar planı açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kendiliğinden dönüşüm için imar plan revizyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tepekule ve Çay Mahallesi'ndeki değişiklikler askıdayken itirazlar oldu. Kimsenin mağdur olmasına izin vermeyiz." dedi

İzmir Bayraklı'daki dev pazar yerinde sona gelindi!

Bayraklı Belediyesi'nin Çay Mahallesinde 7 bin 194 metrekare alanda yapımı devam eden dev pazar yeri proje inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız" dedi.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Hasan Karabağ, ''Yeni hizmet binasında inşaat bitti, yakında teslim alacağız. Halkımızın bütün hizmetleri orada görülebilecek. Tabii ki şantiyeler farklı noktalarda kendi işlerine devam edecek.''dedi.

İzmir Bayraklı'da imar planı değişmeli!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Yeni Kent Merkezi'yle ilgili açıklamalar yaparak, "Brezilya gibi önde gökdelenler arkada gecekondu olmaz. Bunun için imar planı değişikliği şart" dedi.

hasan karabağ baygem Haberi

hasan karabağ baygem

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, BAYGEM'de kurs gören öğrenci ve velileriyle buluştu, gecekondu bölgelerinde mutlaka imar değişikliğine gidileceğini söyledi, "Konuyla ilgili, gereken yapılacak, tüm imkanlar da seferber edilecek" dedi Gecekondu imar plan revizyonu hakkında vatandaşları bilgilendiren Karabağ, şunları söyledi: "Gümüşpala, Çay, Yamanlar, Onur, Nafiz Gürman, Emek, Adalet ve Manavkuyu mahallelerinin bir bölümünde ilk etapta küçük parselleri birleştirip, daha yüksek inşaat izni veren bir çalışma yapıyoruz. Yıllardır beklediğimiz şey budur. İki-üç-dört katlı kaçak yapınız var. Bu haliyle buraya hangi müteahhit girecek? O müteahhit girmediği, mevcut imar planları çatıştığı için ben size park, yol yapamıyorum, üstünde gecekondunuz var.Sebebi de bu plan çalışmadığı içindir. Bu dönemi unutulmaz olarak geçirmek istiyorsak, mevcut planları değiştirmemiz gerekiyor. 


Nasıl sahildeki zenginlerin arsalarına gökdelen izni veriliyorsa, benim gecekondudaki...