18 / 05 / 2024

Hasan Karaçelik kim

Hasan Karaçelik kim

Muğla Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik kimdir? Hasan Karaçelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Karaçelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Karaçelik...

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Hks Konstrüksiyon Çelik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hks Konstrüksiyon Çelik İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karaca tarafından kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de MehmetFatih Kara tarafından kuruldu.

Ramazan geliyor! Sahur sofralarında yapabileceğiniz lezzetli tostlar için Arçelik tost makinesi Mart 2022 fiyat listesi…

Birbirinden lezzetli ve çeşitli tostları kim sevmez? Ramazan ayı da yaklaşırken sahur sofralarında en çok tercih edilen tostlar için Arçelik tost makineleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Dallı Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Nakliye Yapı Malzemeleri Çelik Üretim Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dallı Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Nakliye Yapı Malzemeleri Çelik Üretim Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dallı tarafından kuruldu.

Pramit Çelik Montaj Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pramit Çelik Montaj Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan   Direk tarafından kuruldu.

Kim Kardashian ve Kanye West evleri ayırıyor iddiası!

2014'te evlenen Kim Kardashian ile Kanye West evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Çift boşanma kararı vermedi fakat evleri ayırıyor...

ERN Çelik Endüstri Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERN Çelik Endüstri Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Emraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Can Sevindir Çelik tarafından kuruldu.

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için 70 milyon TL'lik ödenek!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Yukarı Afrin Barajı için 20 milyon TL, Kilis’e su getirecek olan isale hattının yapımı için 70 milyon TL ödenek aktarımı yapılacağını açıkladı. 

Hasan Çelik kimdir?

Tapu Dairesi Başkanı Hasan Çelik kimdir? Hasan Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt  Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt Çelik Metal Turizm Nakliye Elektrik Elektronik Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Karayel tarafından kuruldu. 

Hasan Karaçelik kim Haberi

Hasan Karaçelik kim

Hasan Karaçelik kimdir?

Ülke genelinde 29 Mart 2009 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Ortaca’ nın 15. Belediye Başkanı seçilen Hasan Karaçelik 1955 Ortaca doğumludur. 


Henüz 5 yaşındayken 1960 yılında ilkokula başlar. 1965 yılında eğitim öğretime açılan Ortaca Ortaokulunun ilk öğrencilerindendir. 


Muğla Turgut Reis Lisesine kayıt olup Fethiye Lisesinden mezun olur. 1971 yılında Konya Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi Makine bölümünü kazanan Karaçelik 1978’ de mühendis olarak mezun olur. 


Üniversite yıllarında Üniversite gençliğinin ekonomik, demokratik haklarını savunmak ve hayata geçirmek için Konya Demokratik Yüksek Öğrenimi Derneğinin kuruculuğunu ve başkanlığını yapar. Üniversite yaşamı boyunca gençliğin ve emekçi halkın ekonomik ve demokratik haklarının savunulmasında önderlik yaptığı mücadele sonucu, 1976 ve 1978 yıllarında 2 kez cezaevine girer. Toplam 11 yıl mahkûmiyet hayatı sonunda 1988 yılında tahliye olur. 


Askerliğini yaptıktan...