14 / 05 / 2024

Hasan Karahan giresun projeleri

Hasan Karahan giresun projeleri

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Denizli'deki depremde bazı evler hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli'deki depremle ilgili açıklama yaptı. Karahan, "Bazı evlerde hasar olduğu belirtiliyor. Hasar tespit çalışmalarına başlandı" dedi...

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Denizlili depremzedelere kira yardımı yapılacak!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'da dün meydana gelen depremde evleri ağır hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını söyledi.

Denizli Acıpayam'daki depremden 10 ev hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depreme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Denizli Acıpayam'daki depremden 10 evin hasar gördüğü açıklandı.

Denizli'de imar barışından 270.5 milyon liralık tahsilat!

Denizli Valisi Hasan Karahan, İmar Barışı ile ilgili verileri paylaştı. Buna göre, Denizli'de imar barışından 270 milyon 501 bin 617 lira gelir elde edildi.

Denizli'de photoshoplu fotoğrafla imar barışı başvurusu yaptılar!

Denizli Valisi Hasan Karahan yaptığı açıklamada kentte imar barışından yararlanmak isteyen bazı art niyetli kişilerin arazilerinin üzerine photoshop ile gece kondu tarzı evler yaptığı ve imar barışına başvurduğu, bu yolla da imar izni almaya çalıştığını belirtti.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Giresun Güre'deki öğrenci yurdunun yüzde 27'si tamam!

Yüksek öğrenim yurdu inşaatı aralıksız devam ediyor Vali Hasan Karahan Güre mevkiinde yapımı aralıksız devam eden bin kişilik Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunun inşaatında incelemelerde bulundu.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Hasan Karahan'dan Giresun'daki inşaatlara inceleme!

Giresun Valisi Hasan Karahan, TOKİ inşaatında ve Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Yurdu'nda incelemelerde bulundu.

Giresun Çınarlar Camii hizmete açıldı!

Restorasyonu tamamlanan Giresun Çınarlar Camii, Vali Hasan Karahan’ın da katıldığı törenle açıldı. 560 bin TL'yen yenilenen caminin restorasyon çalışmalarına 1 Mayıs 2015 tarihinde başlanmıştı.

Giresun Çotanak Arena Stadı ve yüzme havuzunun ihalesi 15 Haziran'da!

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Çotanak Arena Stadı ile 1000 seyirci kapasiteli Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun yapım işinin 15 Haziran tarihinde Toki tarafından ihaleye çıkacağını açıkladı.

Hasan Ali Tütüncü: Giresun imar felaketiyle karşı karşıya!

AK PARTİ Giresun İl Başkanı Tütüncü. Giresun Belediyesinin şehri tarihinde görülmedik bir imar felâketine sokacağını iddia etti. Tüttüncü AK Parti'nin karşı çıktığı ve CHP grubunun onayı ile kabul edilen imar planının mahkemeye taşındığını söyledi.

Hasan Karahan giresun projeleri Haberi

Hasan Karahan giresun projeleri


Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, firma yetkililerine inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu. Vali Hasan Karahan, yapımı devam eden 592 adet TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu. 


Vali Karahan, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 21 Nisan 2015 tarihinde ihale edilen, Çakır İnşaat İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti taahhüdünde ve BCT Mimarlık Mühendislik Müşavirlik denetiminde yapımı devam eden "Giresun İli Merkez İlçesi Aksu ve Küçükköy Mahalleleri 1009/14 parsel ve 1001 Ada 146 Parselde 592 Adet Konut, 2'şer adet Ticaret merkezi ve Camü İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" ile ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı. 


Yüklenici ve Kontrollük firması yetkililerinin verdiği...