14 / 05 / 2024

Hasan Kılıç kahramanmaraş

Hasan Kılıç kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta inşaattan düşen işçi öldü. Alınan bilgiye göre, Onikişubat Mahallesi' ndeki 13 katlı inşaatta çalışan 33 yaşındaki Hasan Kılıç, binanın son katında dengesini kaybederek düştü.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Hasan Kızılboğa İmar A.Ş. Yönetim Kurulu’na atandı!

İBB yönetimi, Bağcılar CHP İlçe örgütü üyesi ilkokul mezunu Hasan Kızılboğa'yı İmar A.Ş.'nin yönetim kuruluna atadı. 

Kahramanmaraş eski SSK binası yıkılıyor!

Kahramanmaraş’ta uzun yıllardır SSK Hizmet binası olarak hizmet veren ve hastanelerin birleştirilmesi sonucu boş kalan eski SSK binası yıkılıyor.

Gölbaşı Hacı Hasan Köyü Camii ve Muhtarlığı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi'nde Hacı Hasan Köyü Camii ve Hacı Hasan Köyü Muhtarlığı'nın yer aldığı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

TEVAK'ın acı günü! Hasan Küçüközkan vefat etti!

Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK)'ın Mütevelli Üyesi Hasan Küçüközkan vefat etti. Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

Fazlı Kılıç Kağıthane yatırımlarını değerlendirdi!

Başkan Kılıç’ın mahallelilerin görüş ve önerilerini dinlediği toplantıya başkan yardımcıları Ömer Kır, Hasan Çakır, Şaban Demirel ve meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Çağlayan Mahalle Muhtarı Ali Çelik ve vatandaşlar katıldı.

Kahramanmaraş'ta 14. kattan düşen işçi öldü!

Kahramanmaraş'ın 12 Şubat Mahallesi'ndeki bir inşaatın 14. katında kalıp işi yapan Hasan Kılıç (33), henüz belirlenemeyen bir nedenle aşağı düştü. Briket yığınların üzerine düşen işçi olay yerinde feci şekilde can verdi.

Kahramanmaraş'ta inşaattan düşen işçi öldü!

Kahramanmaraş'ta inşaattan düşen işçi öldü. Alınan bilgiye göre, Onikişubat Mahallesi' ndeki 13 katlı inşaatta çalışan 33 yaşındaki Hasan Kılıç, binanın son katında dengesini kaybederek düştü.

Hasan Kürklü kimdir?

Avcılar Kaymakamı Hasan Kürklü, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Burdur Valiliği'ne atandı. Peki, yeni Burdur Valisi Hasan Kürklü kimdir? İşte Hasan Kürklü..

Muhammet Balta: 6.5 milyon konut yıkılıp yeniden yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: "Türkiye'de afet riski taşıyan alanlarda 6,5 milyon konutun 20 yıl içinde yıkılıp, yeniden inşa edilmesi planlanıyor" dedi.

Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta 210 bin TL'ye!

İnşaatının başlamış olduğu Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Projede daire teslimleri 15 ay sonra gerçekleşecek...

Kılıç İnşaat Malzemeleri Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç İnşaat Malzemeleri ve Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Limited Şirketi, Tayfun Özkılıç tarafından 17 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı?

İki yıllık kira kontratınız var. Ama kontrat süresi dolmadan evden çıkmak istiyorsunuz. Bu durumda kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı, işte yanıtı....

Hasan Kılıç kahramanmaraş Haberi

Hasan Kılıç kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta, inşaat halindeki binadan düşen işçi hayatını kaybetti.


Alınan bilgiye göre, Onikişubat Mahallesi'ndeki 13 katlı inşaatta çalışan 33 yaşındaki Hasan Kılıç, binanın son katında dengesini kaybederek düştü.


Mesai arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kılıç'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.


Kılıç'ın cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.


Bu arada olayı haber alan Kılıç'ın yakınlarının baygınlık geçirdiği...