18 / 07 / 2024

hasan köktaş elektrik zammı açıklaması

hasan köktaş elektrik zammı açıklaması

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, döviz kurunda son dönemde yaşanan artışların enerji sektörüne bazı etkilerinin olacağını, bu kapsamda elektrik üretim özelleştirmelerinde finansman sorunu yaşanabileceğini söyledi...

Elektrik faturalarına büyük zam! Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği güncelleme istedi! 

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (Elder) Başkanı Barış Eldeniz, elektrik fiyatlarının piyasadaki maliyetleri yansıtacak şekilde yükselmesi gerektiğine dikkat çekti. Bu durum gerçekleşirse elektrik faturalarına büyük zam gelecek. İşte detaylar...

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz tarafından kuruldu.

Depremzedelerin 4 milyar liralık elektrik ve doğalgaz borçlarının tamamı silindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenenlerin depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz fatura borçlarının silindiğini açıkladı. Buna göre toplam 4 milyar lirayı aşkın elektrik ve doğalgaz fatura borcu silinmiş oldu

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Alican Yeşilbaş ve Muhammet Murat Özkan ortaklığında kuruldu.

Hükümet elektrik fiyatlarında indirim mi yapacak? Bakan Nebati açıkladı

Türkiye'de geçtiğimiz yılın sonunda elektrik tarifelerinde kademeli sisteme geçildi. Önce günlük 7 kilowatt olarak belirlenen kota daha sonra kamuoyunun talepleri yüzünden günde 8 ayda ise 240 kilowata çıkarıldı.

İhtiyaç sahipleri müjde! Kış boyunca elektrik ve yakacak desteği verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından ihtiyaç sahiplerine kış mevsimi boyunca yakacak ve elektrik giderlerine katkıda bulunmak için toplam 2,5 milyar lira yardım verileceği duyuruldu.

Hasan Kızılboğa İmar A.Ş. Yönetim Kurulu’na atandı!

İBB yönetimi, Bağcılar CHP İlçe örgütü üyesi ilkokul mezunu Hasan Kızılboğa'yı İmar A.Ş.'nin yönetim kuruluna atadı. 

Kıray Elektrik Demir Endüstri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıray Elektrik Demir Endüstri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Onur Kıryar tarafından kuruldu.

Met Grup Ahşap Tasarım Mimarlık Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Grup Ahşap Tasarım Mimarlık Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Can Yorgancı tarafından kuruldu.

Pratik Mimarlık Ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pratik Mimarlık Ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ersoy tarafından kuruldu.

Gölbaşı Hacı Hasan Köyü Camii ve Muhtarlığı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi'nde Hacı Hasan Köyü Camii ve Hacı Hasan Köyü Muhtarlığı'nın yer aldığı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Köktaş İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köktaş İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Sema Taşdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TEVAK'ın acı günü! Hasan Küçüközkan vefat etti!

Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK)'ın Mütevelli Üyesi Hasan Küçüközkan vefat etti. Emlak Bankaları Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

hasan köktaş elektrik zammı açıklaması Haberi

hasan köktaş elektrik zammı açıklaması


Dolar/TL bugün 2.1949 ile tarihi zirve seviyesini görürken, 17 Aralık'ta yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla operasyon başlatılmasından bu yana TL'nin dolar karşısında değer kaybı yüzde 7.6'ya ulaştı.


TL, 2013 yılında dolar karşısında yüzde 17'nin üzerinde değer kaybetti.


Bazı büyük üretim santrallerinin ihalesini tamamlayan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ile Çatalağzı Termik Santrali ve Yatağan Termik Santrali için açtığı ihalede önümüzdeki günlerde teklifleri alacak. Bunun ardından ÖİB yeni üretim santralleri için ihaleye çıkacak.


Görev süresinin dolması sebebiyle düzenlediği basın toplantısında konuşan Köktaş, "Döviz kurundaki artış nihai yatırımcıyı elbette etkiler. Elektrik üretim özelleştirmelerinde finansman sorunu yaratabilir" dedi.


Kurdaki artışın sektöre olumsuz etki yapabileceğini kaydeden Köktaş, "Proje maliyetlerinin artışı sıfırdan yatırımların gecikmesine neden olabilir" diye konuştu.


Köktaş, yeni kur seviyelerinin enerji sektöründe yapısal olumsuzlukları...