07 / 05 / 2024

Hasan Kökten özgeçmiş

Hasan Kökten özgeçmiş

İnşaat Mühendisi Hasan Kökten, AKP Muğla Milletvekili Adayı oldu. Peki, Hasan Kökten kimdir? Hasan Kökten, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hasan Kökten...

Şenol Babuşcu'dan kiracıları endişelendiren paylaşım! TBMM'den kiracılara kötü haber mi gelecek?

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı ve Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu resmi sosyal medya hesabı üzerinden kiracıları endişelendiren bir paylaşım yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun o paylaşımı...

Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi? DDM'den son dakika açıklaması!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) akaryakıt fiyatları 3 haneli olacak iddialarına yanıt verdi. Peki Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi?

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Binalarda kolon demirlerinin bükülmesi riskli mi, değil mi? 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra binaların depreme dayanıklıkları ve inşalarında yapılan hatalar sık sık gündeme gelmeye başladı. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında bir inşaatta kolon demirlerinin büküldüğünü belirtti. Peki bu riskli mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 17 yeni metro hattını duyurdu!

İBB'den yeni metro hatları ile ilgili açıklama yapıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu müjdeyi sosyal medya hesabından duyurarak 17 metro hattı ile ilgili açıklama yaptı. Buna göre, metrolar İstanbul'da kangren olan trafiğe kökten çözüm olacak. İşte o metro hatları ve haberin detayları...

İstanbul için flaş deprem açıklaması: Kahramanmaraş'taki gibi bir deprem burada da olabilir mi?

Yalova Çınarcık'ta meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından, uzmanlar tek tek açıklamalarda bulundu. Peki bu deprem, büyük depremi tetikler mi? Uzmanlar ne diyor? İşte ayrıntılar...

CarrefourSA’da tam yağlı beyaz peynir 129,90 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 1.149 TL’ye, dana kıyma 314,90 TL’ye düştü!

8 Kasım’a kadar CarrefourSA’da küçükten büyüğe herkesi ilgilendiren indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Carrefour’da tam yağlı beyaz peynir 129,90 TL’ye, Arzum Türk kahvesi makinesi 1.149 TL’ye, dana kıyma 314,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 3 Kasım 2023 fiyat listesi...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.

Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan K. Bolat hangi üniversiteden mezun?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlüğü yapan Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan Kimya Bolat hangi üniversiteden mezun? İşte ayrıntılar...

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 

Hoover HFDN 1L360OW-17 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır?

Hoover Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, geniş iç hacmi ve 5 farklı yıkama fonksiyonu ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Bosch SMS4IKW51T Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch Solo Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, yüksekliği ayarlanabilir sepeti ve uzaktan kontrol edilebilir özelliği ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Hasan Kökten özgeçmiş Haberi

Hasan Kökten özgeçmiş

Hasan Kökten kimdir?

İnşaat Mühendisi Hasan Kökten, AKP Muğla Milletvekili Adayı oldu. Hasan Kökten, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; " 01.01.1978 tarihinde Muğla ili, Milâs ilçesi, Çomakdağ Kızılağaç Köyün de dünyaya geldim. İlkokul öğrenimimi köyümüzün 2 derslikli okulumda tamamladım. Ortaokul eğitimimi Milas İmam Hatip Lisesi’nde, köyden taşımalı servisle tamamladım. 


Lise eğitimimi Muğla Turgutreis Lisesini 1994 yılında tamamladım.1994-1999 yılları arasında lisans eğitimimi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladım. Bu tarihten itibaren yaklaşık 2 yıl Muğla dışındaki illerde proje ve şantiye mühendisi olarak çalıştım. 


2001 yılında yedek subay olarak vatani görevi tamamladıktan sonra doğup büyüdüğüm kent, Milas’a döndüm. 1 yıl Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bayındırlık Biriminde amirlik görevi yaptıktan sonra istifa ederek 2003 yılı Ocak ayın da kendi mühendislik iş yerimi kurdum. 


2008...