02 / 05 / 2024

Hasan Polatkan Havalimanı nerede

Hasan Polatkan Havalimanı nerede

Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından işletilmekte olan Eskişehir Anadolu Havalimanının isminin “Hasan Polatkan Havalimanı” olarak değiştirildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, GTİ işbirliğiyle yap-işlet-devret modeliyle, darbeden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın yargılamasının yapıldığı Yassıada, yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası, bugün açılıyor...

3. havalimanı pilot ihtiyacını arttıracak!

THY İstihdam Müdürü Muhittin Hasan Uncular, "3. havalimanının faaliyete geçmesiyle pilot ihtiyacı da artacaktır" dedi. 

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Eskişehir Odunpazarı'na sanat galerisi geliyor!

Odunpazarı Belediyesi; Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nin arka tarafındaki alanı Sanat Galerisi’ne dönüştürüyor.

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni terminal!

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni bir terminal binası yapma hazırlığında olduklarını müjdeledi.Açıklamalarda bulunan Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'ndan bu yıl ilk defa hac seferleri yapıldığını hatırlattı.

Anadolu Yakası Belediye Başkanları 3. Havalimanı'nı gezdi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Anadolu Yakası Belediye Başkanları, önce Hac’dan dönen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’i ziyaret etti, ardından 3. Havalimanı inşaatına giderek çalışmaları yakından inceledi.

Rize Havalimanı ihalesi 8 Eylül'de!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Havalimanı'nın ihalesinin 8 Eylül'de yapılacağını bildirdi.

Rize'nin yeni havalimanı bin günde tamamlanacak!

Rize Milletvekili Hasan Karal, ''Havalimanın ihaleye hazır hale gelebilmesi için bütün dosyanın hazır hale gelebilmesi lazım. Projemizin imar planlarının durdurulmasından sonra arkadaşlarımızla çalıştık ve biz imar planlarıyla ilgili mahkemeler bitmeden bu işin ihale sürecini başlattık.''dedi.

Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda yeni mağaza açtı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda mağaza açtı. Antalyaspor'un lisanslı ürünlerinin satışının havalimanının yanı sıra, Hasan Subaşı Tesisleri, Işıklar, Antalyaspor Mobil Karavan ve internet üzerinden de yapıldığı kaydedildi.

Rize Havalimanı ihaleye çıkıyor!

Rize milletvekili Hasan Karal: ''Rize için ortaya koyduğumuz projeler günü kurtarma projeleri değildir. Havalimanı için ÇED süresi başladı. 10 günlük bir süresi var. 10 günlük sürenin bitmesinden sonra ihale çalışmaları hemen başlayacak.'' dedi.

Eskişehir'de boş bir dükkan otopark'a dönüştürüldü!

Eskişehir'de otopark sorunu gün geçtikçe hissedilir şekilde artış gösteriyor. Hasan Polatkan Caddesi’ndeki boş bir dükkanın otopark gibi kullanılmaya başlanması hayret uyandırdı.

Rize- Artvin Havalimanı için 100 milyon ton kaya gerek!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize- Artvin Havalimanı'nın ihalesinin gelecek yıl yapılacağını söyledi. Karal, havalimanının deniz dolgusu için 100 milyon ton kaya gerektiğini belirtti.

Hasan Karal Rize'deki projeleri anlattı!

Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Havalimanı ve Yeşil Yol Projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu Rize Milletvekili Hasan Karal, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda, Rize’nin gündemine dair sorularını yanıtladı.

Hasan Polatkan Havalimanı nerede Haberi

Hasan Polatkan Havalimanı nerede

Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından işletilmekte olan Eskişehir Anadolu Havalimanının isminin “Hasan Polatkan Havalimanı” olarak değiştirilmesi; Millî Eğitim Bakanlığının 2/6/2015 tarihli ve 5636622 sayılı yazısı üzerine, Bakanlar Kurulu’nca 15/6/2015 tarihinde...