07 / 07 / 2024

Hasan Rahvalı açıklama

Hasan Rahvalı açıklama

Yaptığı konuşmasında inşaat sektörünü bekleyen fırsatlar ile birlikte sektörün sorunlarına değindi. Rahvalı: "Şimdiye kadar Körfez ülkelerinde kendimizi tanıttık ve 2 milyar dolarlık yabancıya satış gerçekleştirdik" dedi

İnşaatta dışarıdan hizmet döviz kaybı yaratıyor!

AĞAOGLU Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen bir panelde konuştu. Ağaoğlu, Türkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurguladı..

Hasan Rahvalı: Konut ihtiyacı ertelenebilir ama vazgeçilemez!

Konut piyasası yılın ilk 10 ayında geçen yıla göre yüzde 1.25 daraldı. Yabancılara satılan konutlar ise yüzde 66 arttır. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, önümüzdeki dönemde sektörün daha da canlanacağını savundu...

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir’den flaş açıklama: O ilde 7 şiddetinde deprem olabilir!

İstanbul, Balıkesir, Denizli, Yalova ve son olarak da Elazığ, Malatya ve Manisa’da yaşanan depremlerdesn sonra konuyla ilgili çalışmalar yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir’den flaş bir açıklama geldi. İşte Sözbilir'in o açıklaması...

Hasan Rahvalı: Barış süreci, orta gelir tuzağının aşılmasına yardım edecek!

Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı açıklamalarda bulundu.

Hasan Rahvalı: İnşaat sektörünün istihdama katkısı büyük!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katıldı..

Vakıf GYO'dan kar dağıtım politikası hakkında açıklama!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu ' nda açıklama yaptı. Vakıf GYO'nun açıklaması kar dağıtım politikasını içeriyor.

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi gerek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, '' Türkiye, 2023 hedeflerine ulaşmak için inovasyon ve Ar - Ge çalışmalarına önem vermeli '' dedi.

Vakıf GYO Trabzon'daki gayrimenkulüyle ilgili açıklama yaptı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Kalkınma Mahallesi, 619 Ada, 9 Parseldeki gayrimenkul ile ilgili Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi şart!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir” dedi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Ankara projesinde bir daire sahibinin açtığı davayla ilgili son durum hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte konuyla ilgili yapılan açıklama...

Fatih Belediyesi ruhsatlandırılamayan oteller hakkında açıklama yaptı!

Fatih'te, konut alanında kalıp plandaki fonksiyonu gereği ruhsatlandırılamayan 35 pansiyon bulunduğu bildirildi. Fatih Belediyesi'nden açıklama geldi. Tüm otellerin imara uygun hale getirmeleri konusunda defalarca uyarıldığı belirtildi.

Hasan Rahvalı: İFM'de rantçılara yer yok!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 'İstanbul Finans Merkezi'nden (İFM) yer alıp kazancıma kazanç katarım diyenlere yerimiz yok' mesajı verdi. Rahvalı, İFM için 550 milyon liralık harcama yaptıklarını söyledi.

Akenerji Elektrik Erzin Doğalgaz Santrali ile ilgili çaıklama yaptı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. Erzin Doğalgaz Santrali ile ilgili çaıklama yaptı.

Hasan Rahvalı açıklama Haberi

Hasan Rahvalı açıklama


Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 3. İnşaat ve Konut Konferansımda yaptığı konuşmasında inşaat sektörünü bekleyen fırsatlar ile birlikte sektörün sorunlarına değindi. Rahvalı: "Şimdiye kadar Körfez ülkelerinde kendimizi tanıttık ve 2 milyar dolarlık yabancıya satış gerçekleştirdik. Ancak artık yeni pazarlara açılmamız lazım. 

Doğu Asya ve Çin yüzde 7.5'lik büyüme payı ile önümüzdeki dönemde en hızlı büyümeyi gösterecek pazarlar arasında ilk sırada yer alıyor. Bu pazarlar bizim henüz dokunmadığımız ancak bundan sonra odaklanmamız gereken pazarlar"...