28 / 04 / 2024

hasan rahvalı ali ağaoğlu serbest

hasan rahvalı ali ağaoğlu serbest

Ağaoğlu CEO'su Hasan Rahvalı 17 Aralık Operasyonu kapsamında 3 gündür gözaltında olan Ali Ağaoğlu'nun serbest bırakılmasına karar verildiğini ve bunun için işlemlerin başlatıldığını iddia etti...

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Gayrimenkul yatırım fonları kurulmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı; 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda gayrimenkul sektörünün sorunları ve çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Ant Yapı'nın acı günü! Ali Yaşar Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı'nın Ant Yapı'nın ortağı Hasan Hüsnü Yılmaz'ın oğlu Ali Yaşar Yılmaz vefat etti. Ant Yapı taziye ilanı yayınladı.

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi arttı!

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi artıyor. Yabancılar sadece ev almak yerine diğer harcamalara da yöneliyor. Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı, Türkiye'den 1 milyon dolara ev alan bir Suudi vatandaşının ailesinin aynı gün içinde AVM'de de 2.4 milyon lira harcadığını söyledi.

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Hasan Alişan'dan müteahhitlere Mesleki Yeterlilik Belgesi uyarısı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan’ı ziyaret etti. Alişan, yılbaşında sona erecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYB) konusunda müteahhitleri uyardı.

Kilis Ali Fakı Deresi ıslah ediliyor!

KİLİS Belediye Başkanı Hasan Kara, DSİ Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu ve beraberindeki heyetle Ali Fakı Deresi’nde incelemelerde bulundu.

Hasan Durhat kimdir?

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan Ali Kurumahmut görevden alındı. Yerine Hasan Durhat atandı. Peki, Hasan Durhat kimdir?

Hasan Rahvalı, Mimarlar Odası'nı eleştirdi!

Ağaoğlu’nun CEO’su mimarları terörist olarak niteledi, oda başkanı da iktidar gücünden yararlananların savcıları infaz memuru gibi göreve çağırdığını söyledi.

Hasan Ali Kartal: Kaçak yapı yasallaştırılamaz!

Hasan Ali Kartal, "İnşaatı tamamlanmış ve kaçakları olan bir yapının kaçak alanlarını yıkmak yerine yasallaştırma düşüncesinde olan zihniyeti kınıyorum" dedi.

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Kış, Ali Gültekin, Hüseyin Çamak, Tolga Avgören ve Abuzer Kiraz tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

hasan rahvalı ali ağaoğlu serbest Haberi

hasan rahvalı ali ağaoğlu serbest

Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu bugün saat 11:00 sıralarında adliyeye geldi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı C kapısı önünde bir süre bekleyen Ağaoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan adliyeye giriş yaptı. Saat 11:40 sıralarında ise Ağaoğlu Grubu'nun CEO'su Hasan Rahvalı, 17 Aralık Operasyonu kapsamında gözaltına alınan işadamı için serbest bırakılma kararının verildiğini, işlemlerin başlatıldığını öne sürdü.


Öte yandan telefonla ulaştığımız Ağaoğlu’nun Avukatı Adnan Uğur Kılıç ise, savcılık sorgusunun tamamlandığını söyleyerek “Bekliyoruz”...