23 / 07 / 2024

hasan rahvalı gayrimenkul uzmanı açıklaması

hasan rahvalı gayrimenkul uzmanı açıklaması

Ağaoğlu sertifika programının ilk dersine katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı şöyle konuştu: "Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak sektör liderliğimize yakışır şekilde bu tarz projelere imza atmaya devam edeceğiz.

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları neden arttı?

Konut fiyatlarında artış hız kesmiyor. Kerem Nükte Gayrimenkul Müdürü Hasan Aksay, gayrimenkul fiyatlarında yükselişin nedenini anlattı. 

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından kuruldu.

Müstakil evlere ve araziye yatırımlar artacak!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Hasan Can, “Gayrimenkul sektöründe koronovirüs salgının ardından hayat normale döndüğünde  arazi yatırımları ve müstakil evlere talep artacak, mağaza, dükkan, ofis gibi gayrimenkullerde ciddi daralma olacak” ifadelerini kullandı.

Gayrimenkul yatırım fonları kurulmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı; 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda gayrimenkul sektörünün sorunları ve çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Hasan Söner Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Söner Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Söner tarafından kuruldu. 

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Hanife Kübra Demirci ve Hasan Demirci ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Orijinal Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Orijinal Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Hasan Arat tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Abdullah Öztürk ve Burcu Ünal ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Mohammad Yaser Hasan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Taşova İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşova İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hasan Taşova tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bol ve Hasan Erdem Astam ortaklığında kuruldu.

hasan rahvalı gayrimenkul uzmanı açıklaması Haberi

hasan rahvalı gayrimenkul uzmanı açıklaması

SERTİFİKA programının ilk dersine katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı şöyle konuştu: "Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak sektör liderliğimize yakışır şekilde bu tarz projelere imza atmaya devam edeceğiz. 

Gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlara Ağaoğlu bünyesinde istihdam sağlayarak, büyümeye devam eden sektörümüze eğitimli, alanında uzman bireyler yetiştirmeye öncülük edeceğiz. Konusunda uzman kişiler tarafından verilecek eğitimlerde Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun deneyimli satış uzmanları ve satış müdürleri de bilgi ve tecrübelerini eğitime katılan arkadaşlarımızla paylaşacaklar. Konutder üyesi diğer şirketler de, bu eğitimi başarıyla bitiren arkadaşlarımıza iş imkânı tanıyacak"...