16 / 05 / 2024

hasan rahvalı türk mütehhhitler

hasan rahvalı türk mütehhhitler

İstanbul'daki altyapı projelerinin 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştığını belirten Hasan Rahvalı, "Sadece İstanbul'la ilgili altyapı projeleri yürüyen veya planlananlar eklendiğinde 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşmış durumda" dedi.

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi gerek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, '' Türkiye, 2023 hedeflerine ulaşmak için inovasyon ve Ar - Ge çalışmalarına önem vermeli '' dedi.

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi şart!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir” dedi.

Hasan Rahvalı,"Türkiye müteahhitlikte oyun kurucu olmalı!"

Türkiye mütahitler oyun kurucu olmalı Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen "Uluslararası Müteahhitlik: Sürdürülebilir Ekonomik Büyüme İçin Verimli Altyapı Yatırımları" konulu panelde Türkiye'nin müteahhit

Hasan Rahvalı: Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen bir panelde konuştu. Rahvalı yaptığı açıklamadaTürkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurguladı

Hasan Rahvalı: Gayrimenkulde hedef oyun kuruculuk!

Uluslararası işbirliği Platformu tarafından TİM'in ev sahipliğinde düzenlenen ve 70 ülkenin katılımıyla gerçekleşen 5. Boğaziçi Zirvesinde gündem inşaat sektörü oldu. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO su Hasan Rahvalı açıklamalarda bulundu.

Hasan Rahvalı: Türkiye müteahhitlikte oyun kurucu olmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, " Uluslararası Müteahhitlik: Sürdürülebilir Ekonomik Büyüme İçin Verimli Altyapı Yatırımları " konulu panelde Türkiye’nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurguladı.

Türk Metal üyeleri Ekşioğlu Kardelen Evleri'nden indirimli ev alacak!

Türk Metal Sendikası ile Kemal-Hasan Ekşi İnşaat arasında Ekşioğlu Kardelen Evleri ile ilgili indirim protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde sendika üyeleri Ekşioğlu Kardelen Evleri'nden indirimli ev satın alma imkanına sahip olacak.

Hasan Rahvalı: Bürokrasi ve vergiler yatırımları zorlaştırıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, şirket olarak, her ne kadar İstanbul Finans Merkezi'nin temeline ilk harcı koymaktan mutluluk duysalar da özellikle bürokrasi ve yatırımı zorlaştıran vergilerden dolayı oldukça dertli olduklarını söyledi...

Hasan Rahvalı: Finans Merkezi stratejik bir yatırımdır!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, şirket olarak, her ne kadar İstanbul Finans Merkezi'nin temeline ilk harcı koymaktan mutluluk duysalar da özellikle bürokrasi ve yatırımı zorlaştıran vergilerden dolayı oldukça dertli olduklarını söyledi.

Hasan Rahvalı: Ağaoğlu projelerinde yeşil bina konseptine odaklandı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı "Ağaoğlu, üç yıl önce aldığı bir kararla tüm projelerini 'yeşil bina' konsepti çerçevesinde tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre tasarlıyor ve geliştiriyor" dedi.

İvedik OSB ile Türk Telekom arasında teknolojik işbirliği!

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi (İvedik OSB) ile Türk Telekom firması arasında teknoloji konusunda işbirliği anlaşması imzalandı. İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin, üretim ve ticaret kabiliyetini artırmayı hedeflediklerini söyledi...

Hasan Rahvalı: 800 milyon dolarlık yabancı satışıyla sektörde birinciyiz!

2013 sonunda Türkiye'nin yabancıya satışının 3 milyar doları bulacağını söyleyen Ağaoğlu Grup CEO 'su Hasan Rahvalı, "Biz 800 milyon doları aşan satışımızla ilk sıradayız" dedi.

Hasan Rahvalı'dan Ağaoğlu açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı Ağaoğlu Hasan Rahvalı Ali Ağaoğlu’nun yürütülen bir soruşturma kapsamında adli makamlarca bilgisine başvurulduğunu ve sürecin tamamlandığını belirten bir açıklama yaptı...

hasan rahvalı türk mütehhhitler Haberi

hasan rahvalı türk mütehhhitler

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen "Uluslararası Müteahhitlik: Sürdürülebilir Ekonomik Büyüme İçin Verimli Altyapı Yatırımları" konulu panelde Türkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurguladı. 

Uluslararası İşbirliği Platformu tarafından TİM'in ev sahipliğinde düzenlenen ve 70 ülkenin katılımıyla gerçekleşen 5. Boğaziçi Zirvesi'nde Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı Türkiye ve kardeş ülkeler için müteahhitlik hizmetlerinin tümünde fırsat eşitliği yaratılması gerektiğini söyledi. 


İTHAL MAL DÖVİZ KAYBI 

RAHVALI: "Master plan ve mimari projelerin hazırlanması, fizibilite çalışmaları, finansal raporların oluşturulması, finansal kaynak temini, ihale dosyasının hazırlanması, proje yönetimi ve değerleme gibi hizmetler dünya çapında marka olmuş şirketlerden alındığı için ülkemiz için döviz kaybına neden oluyor. Oysa ülkemiz ve kardeş ülkeler çok iyi seviyede yetişmiş insan kaynağına sahip. Bu hizmetleri iç kaynaklardan...