14 / 05 / 2024

Hasan Selimoğlu kim

Hasan Selimoğlu kim

ERA Türkiye bünyesinde gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren ERA Sapphire brokerı Hasan Selimoğlu, 2015 yılının ikinci yarısının konut sektörü için destekleyici avantajlar taşıdığını söyledi.

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uncuoğlu tarafından kuruldu.

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Haliloğlu ve Ömer Dilli ortaklığında kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan  inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılandıkları davada, mahkeme davanın reddine karar verdi.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan inşaatlarında 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılanmalarına devam edildi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davasında karar çıkmadı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun davasında duruşma ertelendi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davası yeniden başladı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun yargılanmalarına devam edildi.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kendisinin ve babası Osman İmamoğlu'nun mal varlığını açıkladı. İşte Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığı...

Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı!

İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, kendisi ve eşi Dilek İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığına ilişkin bilgileri kamuoyuyla paylaştı. İşte Ekrem İmamoğlu mal varlığı 2019...

Hasan Selimoğlu kim Haberi

Hasan Selimoğlu kim

ERA Türkiye bünyesinde gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren ERA Sapphire brokerı Hasan Selimoğlu, 2015 yılının ikinci yarısının konut sektörü için destekleyici avantajlar taşıdığını söyledi. Selimoğlu, “Konutun en iyi yatırım aracı olması, istikrar beklentisi, kentsel dönüşüm süreci sektöre avantaj sağlayacak” dedi.


Yerli yatırımcıların yanı sıra yabancı yatırımcılar için de gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren ERA Sapphire broker’ı Hasan Selimoğlu, Rusya başta olmak üzere Azerbaycan, Türkmenistan, Katar ve Arap ülkelerindeki birçok firma ve işadamına danışmanlık hizmeti verdiklerini hatırlattı. Sektör geçmişiyle ilgili edindikleri bilgi ve deneyimi, mesleki eğitimle birleştirerek profesyonel bir hizmet anlayışı geliştirdiklerinin altını çizen Selimoğlu, 2015 yılı ikinci yarısının konut sektörüne yönelik ciddi avantajlar oluşturduğunu söyledi. 


7 milyon konut yıkılıp yeniden yapılacak 

Selimoğlu, sektörü destekleyecek avantajları “Konutun, yatırımcı ve hane halkları nezdinde, enflasyondan koruma sağlamada...