10 / 05 / 2024

Hasan Serhan Süzer

Hasan Serhan Süzer

Mersin Mut 2 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi, Hasan Serhan Süzer, Mert Sarper Kaptan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Mersin Mut 1 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi kuruldu!

Mersin Mut 1 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi, Hasan Serhan Süzer, Mert Sarper Kaptan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir tek tek açıkladı! Sıvılaşma tehlikesi olan yerlere bina yapılmış! 

Türkiye’nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde, Kahramanmaraş merkezli 10 kenti etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle büyük yıkım yaşandı. Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremleri değerlendirdi. İşte ayrıntılar... 

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu olan kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, bu ülkede hakim karşısına çıktı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Hasan Sözbilir'den İzmir için korkutan deprem uyarısı!

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'de 6.9, 7.1 şiddetinde bir deprem olabileceğine dikkat çekerek korkutan açıklamalarda bulundu...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Ege Bölgesi için kritik uyarı!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir  Ege Bölgesi'nde yer alan fay hatları için uyarıda bulundu. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Son günlerde İzmir'de meydana gelen depremler kent halkını tedirgin ediyor. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir sık yaşanan depremlere yönelik uyarılarda bulundu. 

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile  Polat Sözeroğlu Hasan ve Sözeroğlu tarafından kuruldu.

Hasan Sözbilir'den korkutan deprem açıklaması!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, son zamanlarda sık sık meydana gelen depremlerle ilgili "Yerleşim yerinden geçen faylar deprem üretirse yıkım çok daha fazla olur" dedi.

Hasan Serhan Süzer Haberi

Hasan Serhan Süzer

Mersin Mut 2 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi, Hasan Serhan Süzer, Mert Sarper Kaptan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


Mersin Mut 2 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu aşağıda gösterilen işlerdir. Şirket elektrik enerjisi tesisi kurulması, iletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasitesinin müşterilere satılması işi ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere, elektrik piyasası mevzuatına uygun olmak üzere aşağıda yazılı konularda faaliyette bulunacaktır.  1. Şirket enerji alanında mevcut tüm teknolojiler ile alakalı yatırımlar yapmak, mevcut ve yeni enerji kaynaklarının araştırması, geliştirmesi, mühendisliği, uygulaması, işletmesi, üretimi, pazarlaması ve ticareti amacı ile kurulmuştur. Şirket her türlü enerji teknolojilerinin araştırılması, geliştirilmesi mühendisliği, tasarımı, uygulaması, imalatı, inşaatı, işletilmesi, üretimi, pazarlaması, tanıtımı...