29 / 04 / 2024

Hasan Sever projeleri

Hasan Sever projeleri

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, sektörde kurumsallaşan inşaat firmalarının ayakta kalabileceğini söyledi. Sever, projelerin zamanında teslim edilmesinin önemine de işaret etti.

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Konut almanın tam zamanı! 

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesinin konut sektörünü canlandıracağını belirten Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, “Konut almanın tam zamanı!” dedi.

Hasan Sever: Kurumsal inşaat firmaları ayakta kalabilecek!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, sektörde kurumsallaşan inşaat firmalarının ayakta kalabileceğini söyledi. Sever, projelerin zamanında teslim edilmesinin önemine de işaret etti.

Konutta fırsat haftası!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, konut sektöründe başlatılan 3 önemli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konutta fırsat haftası olduğunu söyleyen Sever, vatandaşların acele etmesi gerektiğini belirtti.

Yedi Mavi'de 60 ay sıfır faiz kampanyası için son günler!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat –Gül Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen “Yedi Mavi” de yaşam Şubat 2019’da başlayacak…

Kazlıçeşme Yedi Mavi Proje fiyatları 2017!

1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Yedi Mavi Evleri projesi Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri güncel fiyat!

Yedi Mavi Evleri, Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat ortaklığı ile İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de inşa ediliyor. Projede 60 aya kadar sıfır faiz avantajı sunuluyor...

Zeytinburnu Yedi Mavi ev fiyatları!

Kalkavan Yapı, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Zeytinburnu Yedi Mavi ev fiyatları metrekare birim bazında 13 bin TL ile 19 bin TL arasında değişiyor...

Hasan Engin: Geleceğe yön verecek projeleri destekliyoruz!

Başkan Engin geleceğe yön verecek projelere destek veriyoruz açıklamasını yaparken, projeleri sırasıyla söyledi; Çukurova Bölgesel Havalimanı, Antalya Sahil yolu Projesi, Çevre düzeni ve İmar planlarının gerekliliğini ve ihtisas organize sanayi.

Zeytinburnu Yedi Mavi daire fiyatları 2017!

Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat iş birliğiyle hayata geçirilen İstanbul Zeytinburnu-Kazlıçeşme sahil yolunda yükseliyor. İşte Zeytinburnu Yedi Mavi daire fiyatları 2017...

Gaziantep Büyükada lansmana özel fiyatlarla satışta!

30 Yıldır Sektörde Standartları Daima Yukarı Taşımak için Çalışan Hasan Sever İnşaat Türkiye’de ve Yurtdışında Gerçekleştirdiği Markalı Projelerle Birlikte Gaziantep’te Yine Bir İlki Gerçekleştirmek amacıyla Büyükada projesini hayata geçiriyor.

Büyükada projesi Gaziantep'te yükseliyor!

30 yıldır sektörde standartları daima yukarı taşımak için çalışan Hasan Sever İnşaat Türkiye’de ve Yurtdışında gerçekleştirdiği markalı projelerle birlikte Gaziantep’te yine bir ilki gerçekleştirmek amacıyla Büyükada projesini hayata geçiriyor.

Dilek Alan kimdir?

Dilek Alan, Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinin satış müdürü oldu. Peki, Dilek Alan kimdir?

Hasan Sever projeleri Haberi

Hasan Sever projeleri

Hasan Sever İnşaat, lüks ve kaliteli konut projeleriyle ve projeleri zamanından önce teslim etmesi ile tanınıyor. Kurumsal yapısı ile dikkat çeken Hasan Sever İnşaat, bu anlamda sektöre örnek bir firma olarak öne çıkıyor. Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, inşaat sektöründe kurumsallaşmanın önemini anlattı.

"Alanında uzman bir ekiple çalışmak gerekiyor"

Sever, kurumsal bir firma olmak için doğru ve alanında uzman bir ekiple çalışmak gerektiğini söyledi. Şantiyelerde yeterli sayıda mimar ve inşaat mühendisi gibi teknik eleman bulundurulmasının önemine de değinen Sever, teknolojik gelişmelere ayak uydurulması gerektiğini de vurguladı.

“Sektör çok hızlı gelişiyor. Bu gelişmeye ayak uydurabilmek için kurumsal bir yapı kurulması gerekiyor.” diyen Sever, şöyle devam etti; “İnşaat sektöründe mimari, satış ofisleri, kat planları, örnek daire ve pazarlama kurgusu gibi çok...