03 / 05 / 2024

hasan tahsin küçükusta

hasan tahsin küçükusta

Üniversiteye girişin ilk ayağı olan YGS öncesinde ilçede eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 10 yeni okulun ilçeye kazandırılacağını belirtti.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Hbg Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hbg Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Işık tarafından kuruldu.

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dalçık tarafından kuruldu.

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından açıldı.

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Meriç ve Murat Meriç ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un o ilçesinde yaşayanlara müjde!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konutun hak sahiplerine 30 Aralık’ta çekilecek kura ile teslim edileceğini müjdeledi.

İstanbullular müjde! Projesi bitti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün 2021’de başlayacağını, 4 yeni okul inşa edileceğini, yeni metro hatlarının projelerinin bittiğini ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

Osmanoğulları 20 İnşaat Medikal Gıda Deri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları 20 İnşaat Medikal Gıda Deri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Aşık tarafından kuruldu.

TOKİ'den İzmir'e 3 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Küçük tarafından kuruldu.

hasan tahsin küçükusta Haberi

hasan tahsin küçükusta


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, belediye bünyesindeki gençlik merkezinde YGS’ye hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi. Sınav stresini azaltmak ve öğrencileri üniversite sınavına hazırlama noktasında motive etmek amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilerin karşısına çıkan Başkan Usta, öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.


10 YENİ OKULUN YAPIMINA BAŞLANACAK


Gaziosmanpaşa’daki eğitim yatırımları hakkında da öğrencileri bilgilendiren Hasan Tahsin Usta, “Şuanda Gaziosmanpaşa’daki liselerde sınıf mevcudu sayısı ortalama 40’ın altında. Bu sayının üzerinde sınıf varsa bunu bize bildirin. Çünkü milli eğitim müdüründen bu sayıyı aldık. 30’un altında olanlar da var ama 40’ın üzerinde lise mevcudu yok. Bu iyi bir gelişmedir bunu böyle kabul etmek lazım. Hedefimiz eğitim açısından standartlar ne ise onu yakalamak. Önümüzdeki süreçte ilçemizde 10 tane okul planladık kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında. Bu yeni okullarla...