02 / 05 / 2024

Hasan Tahsin Usta

Hasan Tahsin Usta

Dubai Şeyhi Muhammed Bin Raşid El Maktum adına kurulu MRHE adlı kurumdan gelen uzman bir heyet, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’dan Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, dönüşümün bölgede oturanların daha güzel ve yaşanabilir bir yerleşim alanında hayatlarını sürdürmeleri için yapıldığını belirterek, bu konuda halk tarafından desteklendiklerini söyledi.

Gaziosmanpaşa'da 432 hektarlık alan kentsel dönüşüme girdi!

İstanbul'un 1173 hektar yüzölçüme sahip Gaziosmanpaşa ilçesinin 432 hektarlık bölümünde kentsel dönüşüm çalışmaları yürütülüyor. Şu ana kadar 1500 binanın yıkıldığı ilçede konut fiyatları en az 2 kat değer kazanıyor.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesi MIPIM'de tanıtıldı!

Cannes’te düzenlenen Uluslararası 26’ncı MIPIM Fuarı’na İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) hazırladığı 96 metrekarelik dev İstanbul maketi damga vurdu. Fuara çıkarma yapan Türk yatırımcılar, geliştirdikleri projeleri tanıtma imkanı buldu.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümü hakkında açıklama yapıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Pazariçi ve Yıldıztabya mahalle sakinlerine yönelik olarak bir Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "İlçemizde planlı bir kentsel dönüşüm yapılacak" dedi.

Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da kentsel dönüşümü anlattı!

Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da kentsel dönüşümü anlattı. İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da düzenlenen "Kentsel Dönüşüm' konulu bir panele konuşmacı olarak katıldı.

Hasan Tahsin Usta Kastamonu'da kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kastamonu’da düzenlenen ‘Kentsel Dönüşüm’ konulu bir panele konuşmacı olarak katıldı. Başkan Usta, Kentsel Dönüşüm konusundaki tespit ve deneyimlerini Kastamonulu dinleyicilerle paylaştı.

Hasan Tahsin Usta kimdir?

Kentsel Dönüşüm Merkezi Derneği Başkanı Hasan Tahsin Usta kimdir? Hasan Tahsin Usta bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hasan Tahsin Usta, hangi sivil toplum örgütlerinde görev alıyor?

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm iletişimle başlamalı!

Kentsel Dönüşüm Merkezi Derneği Başkanı Hasan Tahsin Usta önceliğin iletişime verilmesi gerektiğini vurguluyor. Hasan Usta, sektörün önünde ki en büyük aşama olarak kentsel dönüşümü görüyor.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından açıldı.

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Meriç ve Murat Meriç ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un o ilçesinde yaşayanlara müjde!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konutun hak sahiplerine 30 Aralık’ta çekilecek kura ile teslim edileceğini müjdeledi.

İstanbullular müjde! Projesi bitti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün 2021’de başlayacağını, 4 yeni okul inşa edileceğini, yeni metro hatlarının projelerinin bittiğini ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

TOKİ'den İzmir'e 3 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından kuruldu.

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Yazıcı tarafından kuruldu.

Cgoc İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Cgoc İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Çelebican tarafından kuruldu.

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 3 milyon 711 bin 600 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 439 bin 200 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Hasan Tahsin Usta Haberi

Hasan Tahsin Usta

Dubai Şeyhi El Maktum adına kurulu ve ülkenin TOKİ’si kabul edilen Mohammed Bin Rashid Housing Establishment’ın (MRHE) üst düzey yönetici kadrosundan oluşan bir heyet Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni ziyaret etti. Faisal Nasrdin Al Bolooki, Mohammed Ahmed Burhaima ve Ramzi Mohamed Al Shanan ile ABD’de dar gelirli ailelere yönelik konut temininde uzman bir danışmanlık firması olan Affordable Housing Instutite analisti Elisabeth Leaning’den kurulu heyet ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül’le Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde dar gelirli ailelere yönelik olarak yapılacak konut projeleri hakkında görüş alışverişlerinde bulunan Dubai heyeti, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin yanı sıra TOKİ ve Emlak Konut’la da görüşmeler...