04 / 05 / 2024

Hasan Taşar

Hasan Taşar

Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Taşar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Yakut Sokak'ta kuruldu.

ŞOK 1 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba indirimli ürünler sizleri bekliyor...

ŞOK 1 Mayıs 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet sayfasında paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini aldı. 

ŞOK 17 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba birçok üründe indirim var...

ŞOK 17 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba günü seçili onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

ŞOK 3 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 3 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta 3 Nisan 2024 Çarşamba günü seçili birçok üründe indirim uygulanacak. 

ŞOK 27 Mart 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunu yayımladı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 27 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta bu çarşamba günü elektronik eşyadan, gıda ve deterjana kadar birçok üründe indirim fırsatı var. 

ŞOK Markette 20 Mart'ta seçili ürünlerde indirim! ŞOK'ta bu Çarşamba Samsung çamaşır makinesinde indirim var!

ŞOK Market 20 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Bu Çarşamba ŞOK'ta seçili birçok üründe fırsatlar sizleri bekliyor. 20 Mart 2024 Çarşamba ürün kataloğu ve detayları!

Bu Çarşamba ŞOK'ta televizyon ve telefonlarda indirim! ŞOK Market 21 Şubat 2024 güncel kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 21 Şubat 2024'te güncel ürünler kataloğu internet sayfasından paylaştı. ŞOK'ta bu Çarşamba; elektronik ürünlerde, telefon, televizyon ve seçili ürünlerde indirim yapılacağı duyuruldu. İşte, 21 Şubat 2024 ŞOK indirimleri.

ŞOK 7 Şubat 2024 Kataloğunu yayınladı! ŞOK'ta bu çarşamba seçili ürünlerde, dayanılmaz fırsatlar sizleri bekliyor!

ŞOK Aktüel 7 Şubat 2024 kataloğunu marketin internet sayfasında yayınladı. Bu çarşamba günü ŞOK'ta farklı kategorilerde onlarca ürün fırsatı yer alıyor. Katalogta yer alan seçili elektronik ürünler, sevgililer gününe özel indirimler yer alıyor. 

ŞOK'ta çarşamba fırsatları belli oldu! 24 Ocak 2024 indirimli aktüel ürünler kataloğu!

ŞOK'ta bu hafta 24 Ocak ile 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Çarşamba fırsatları belli oldu. Peki yarın Şok'ta neler var? Hangi ürünler indirimde? İşte  2024 indirimli aktüel ürünler kataloğu.

Kıbrıs'ta çarşı karışıyor! 

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta Yahudilerin 25 bin dönüm arsa aldığı gündeme gelmiş ve konuyla ilgili tartışmalar başlamıştı. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, mülk satışı ile ilgili spekülasyon yapıldığını belirtti. İşte o açıklamalar...

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

ŞOK’ta, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 3 Ekim’e kadar sepetleri dolduracak indirimler raflardaki yerini alacak. Buna göre, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü. İşte 30 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Migros'ta ne alırsan al sadece 30 TL! Tuvalet kağıdı, Cif krem ve taze kaşar peyniri 30 TL’ye çakıldı!

Migros’ta 28 Eylül-11 Ekim tarihlerinde indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, tuvalet kağıdı, Cif krem ve taze kaşar peyniri 30 TL’ye düştü. İşte 30 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Migros'ta dev indirim! Kütahya Porselen 18 Parça Yemek Seti 799,90 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 44,95 TL’ye düştü!

Migros’ta çarşamba günü sona erecek olan indirim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, Kütahya Porselen 18 Parça Yemek Seti 799,90 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 44,95 TL’ye düştü. İşte 25 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Hasan Taşar Haberi

Hasan Taşar

Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Taşar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de kuruldu. 


Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt...