02 / 05 / 2024

Hasan Ulaş Devrim intihar

Hasan Ulaş Devrim intihar

Adana'da bir spor kompleksi inşaatının müteahhitliğini yapan ve Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkan Yardımcısı olan Hasan Ulaş Devrim intihar etti.

Hasan Suver: Geleceğin güçlü Türkiye'si için güçlü şehirleri hep birlikte oluşturacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, "Şehirlerde uygulanacak bütün akıllı şehir sistemleri, Bakanlığımızın hazırladığı şartnameye uygun olarak gerçekleşecek. 7 gün 24 saat yaşayan şehirler oluşturacağız. Şehirlerimiz, dünya şehirleriyle yarışacak bir noktaya ulaşacak." dedi.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Müteahhit Hasan Ulaş Devrim intihar etti!

Adana'da bir spor kompleksi inşaatının müteahhitliğini yapan ve Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkan Yardımcısı olan Hasan Ulaş Devrim intihar etti.

Hasan Akgün: İstanbul'da ulaşım acilen yeraltına inmeli!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "D – 100 karayolundan acil hasta nakil etmeye kalksanız hasta trafik sıkışıklığında ambulansta ölür. Artık D – 100 karayolu bir ulaşım aracı olmaktan çıkmıştır" dedi.

Hasan Sezai Dergâhı ibadete açılıyor!

Edirne'de bugüne sadece minaresi ulaşan ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce yeniden aslına uygun inşa edilen Hasan Sezai Dergahı, yarın ibadete açılacak.

Edirne'deki Hasan Sezai Dergahı yeniden inşa edildi!

Günümüze sadece minaresi ulaşan Hasan Sezai Dergahı, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce aslına uygun olarak yeniden inşa edildi. Osman Güneren, Hasan Sezai Dergahı'nın ihyası sürecinin restorasyon anlamında 2013 yılından bu yana devam ettiğini söyledi.

Ulaşımda bisiklet devrimi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için ulaşımda devrim niteliğinde bir ilke imza attı. Bakanlık, şehir içi yollarda bisiklet yolları, istasyonları ve park yerleri yaparak çevre kirliliğinin önüne geçecek.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm trafik sorununa çözüm oluyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 4. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’nda yaptığı konuşmada, “Kentsel dönüşümün en önemli faydalarından biri de trafik ve otopark sorununa da çözüm olması” dedi.

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi gerek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, '' Türkiye, 2023 hedeflerine ulaşmak için inovasyon ve Ar - Ge çalışmalarına önem vermeli '' dedi.

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi şart!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir” dedi.

İstanbul'daki altyapı projeleri 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştı!

İstanbul'daki altyapı projelerinin 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştığını belirten Hasan Rahvalı, "Sadece İstanbul'la ilgili altyapı projeleri yürüyen veya planlananlar eklendiğinde 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşmış durumda" dedi.

Şanlıurfa'da ulaşım ve konut sıkıntısı çözülecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç yaptığı açıklamalarda bulundu. 2015 yılında devrim niteliğinde bazı projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Güvenç, Ulaşım ve Konut sorununun mutlaka çözüleceğini müjdeledi.

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Sekücü Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Ataşehir, İnönü Mahallesi, Kartal Caddesi'nde kuruldu.

Hasan Ulaş Devrim intihar Haberi

Hasan Ulaş Devrim intihar

Ekonomik şartlar sebebiyle zor durumda kalıp konkordato ilan eden müteahhitlerden sonra Adana'dan üzücü bir haber geldi. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Adana'da bir spor kompleksi inşaatının müteahhitliğini yapan ve Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkan Yardımcısı olan Hasan Ulaş Devrim (42), Demetevler muhtarlık binasında tabancayla intihar etti. Devrim'in 3 milyon lira borcu olduğu iddia edildi.

Hasan Ulaş Devrim

Edinilen bilgilere göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi’nde meydana geldi. Merkez Seyhan ilçesi Demetevler Mahallesi’nde bir spor kompleksinin müteahhitliğini yapan Hasan Ulaş Devrim, iddiaya göre işleri için 3 milyon TL para harcayarak borçlandı.

Beklediği alacaklarını alamadığı öğrenilen Devrim, çevresindekilere başının ağrıdığını söyleyerek yaptığı inşaatın yanındaki Demetevler Mahalle Muhtarlığı binasının birinci katına çıktı.

Ulaş Devrim, bir süre sonra tabancasıyla intihar etti. Silah sesini duyunca muhtarlık binasının üst katına koşan inşaat...