06 / 05 / 2024

Hasan Ümit Yılmaz

Hasan Ümit Yılmaz

Akinsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Ümit Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Yenibosna Merkez Mahallesi, Kandoğmuş İş Merkezi'nde kuruldu.

Ant Yapı'nın acı günü! Ali Yaşar Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı'nın Ant Yapı'nın ortağı Hasan Hüsnü Yılmaz'ın oğlu Ali Yaşar Yılmaz vefat etti. Ant Yapı taziye ilanı yayınladı.

Hasan Kamil Yılmaz: İstanbul'un 10 bin camiye ihtiyacı var!

İstanbul Müftüsü Yılmaz: ''Bugün İstanbul'da 3 bin 365 cami var. İstanbul'da en azından 10 bin tane daha camiye ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum'' dedi.

Mesut Yılmaz'ın oğulları 3. Havalimanı inşaatında!

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğulları Emir Hasan ve Mehmet Yavuz yılmaz, 3. havalimanının harfiyat işine girdi. Yılmaz Kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın harfityatçı şirketin yaptığı işin büyüklüğü ise 1 milyar Euro'nun üzerinde.

Ant Yapı'nın acı günü! Fatma Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyelerinden Hasan Hüsnü Yılmaz'ın annesi, Fatma Yılmaz vefat etti. Fatma Yılmaz'ın cenazesi bugün kaldırılacak.

Cevdet Yılmaz: Faizlerin daha aşağılarda olmasını arzu ediyoruz!

Işık ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz: " Önümüzdeki dönemde faizlerin daha aşağılarda olmasını biz de arzu ediyoruz, ümit ediyoruz " şeklinde konuştu.

Yılmaz Tunç: Bartın Ulus'ta yatırımlarımız sürüyor!

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç. AK Parti Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Ulus ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ziya Yılmaz: Dap Vadisi ile 650 milyon TL ciro hedefliyoruz!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "400 ofisin yüzde 35'ini bilenlere, tanıdıklara sattık sayılır. Bütün satışları da kısa sürede tamamlamayı ümit ediyoruz." dedi

Cevdet Yılmaz Grand Berti Oteli'nin açılış törenine katıldı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kalkınma Ajansı hibe desteği ile iş adamı Hasan Bataray tarafından turizm sektörüne kazandırılan Grand Berti Oteli ' nin açılış törenine katıldı...

Akinsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akinsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Ümit Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Yenibosna Merkez Mahallesi, Kandoğmuş İş Merkezi'nde kuruldu.

Mesut Yılmaz'ın oğulları restoranlarını kapatıyor!

Akşam Gazetesi muhabirlerinden Orkun Bulut'un haberine göre; Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğulları Hasan ve Yavuz, restoranlarını bir bir kapatıyor. Tansu Çiller’in oğulları Berk ve Mert ise aynı sektörde hızla büyüyor...

M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

Yılmaz Tuzla Sitesi'nde 3+1'ler ise 150 bin TL'den başlıyor!

4 bin 418 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Yılmaz Sitesi'nde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Hasan Ümit Yılmaz Haberi

Hasan Ümit Yılmaz

Akinsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Ümit Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Akinsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Kat karşılığı veya nakit arsa alımı ve alınan arsaya inşaat yapımı ile yapılan inşaattaki gayrimenkullerin satılması veya kiraya verilmesi,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akinsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Yenibosna Merkez Mahallesi, Y. Beyazıt Caddesi, Saba Sokak, Kandoğmuş İş Merkezi,...