29 / 04 / 2024

Yılmaz Tunç: Bartın Ulus'ta yatırımlarımız sürüyor!

Yılmaz Tunç: Bartın Ulus'ta yatırımlarımız sürüyor!

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç. AK Parti Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Ulus ilçesinde ziyaretlerde bulundu.



Ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Tunç, ilçeye yapılan yatırımlar hakkında da bilgiler vererek. Bartın merkez ve diğer ilçelerde olduğu gibi Ulus ilçesinde de büyük yatırımlara imza attıklarını söyledi. 


Yeni projeler uyguluyoruz 

Milletvekili Tunç; "Ulus'a yüksekokul açtık ve Yüksekokul inşaatını Ulus'a hizmet vakfı ile birlikte başlattık. Modern bir İmam Hatip Ortaokulu binasını kazandırdık. Anaokulu yapımı için gerekli ödenekleri aktardık. Ulus ilçe hastanesinin inşaatını başlattık. Küre Dağları Milli Parkı için yatırımlar yapıyoruz. Ulus çevre yolunu tamamladık, köprüler inşa ettik. Ulus'un köylerine yol ve içme suyu yatırımları için 20 trilyon lira harcadık. Sentetik çim yüzeyli seyirci tribünleri ve aydınlatması olan futbol sahasını ilçemize kazandırdık" dedi. 



Belediyemiz çalışıyor 

Ulus Belediyesinin CHP'den AK Parti'ye geçtiği 30 Mart seçimlerinden bu yana Ulus Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Uzun ile birlikte Ulus'a belediyecilik alanında önemli yatırımlara başladık diyen Milletvekili Tuııç. "İlçe merkezinden geçen Ulus çayının ıslahı projesini başlattık. Ulus'un imar planını ihale ettik. Kanalizasyon alı yapısını ihale ettik bu yatırımlar tamamlandığında Ulus gıpta ile bakılan, herkesin gördüğünde imrendiği, doğasıyla, güzelliği ile dikkatleri çeken bir ilçe olacak" diye konuştu. 



Beldelere de yatırım yapıyoruz

Ulus'a bağlı Abdipaşa ve Kumluca beldelerinde de önemli hizmetler yaptıklarını belirten Milletvekili Tunç: "Kumluca Lisesi, Kumluca İmam Hatip Ortaokulu. Kozcağız-Kumluca Abdipaşa yolu. Abdipaşa Lisesi ve Spor salonu, SUKAP projeleri, modern futbol sahaları, taşkın koruma çalışmaları başta olmak üzere her alanda beldelerimizi daha yaşanılabilir hale getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz" şeklinde konuştu. 


Bartın Pusula Gazetesi


Geri Dön