07 / 05 / 2024

Hasan yalçın kentsel dönüşüm açıklamaları

Hasan yalçın kentsel dönüşüm açıklamaları

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın, TBMM Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonunda, kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşa anlatılması konusunda önerilerde bulundu.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşümle 51 bin konut yenilendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kentsel dönüşüm ile de ilgili önemli detaylara değinerek, 51 bin konutun yenilendiği Büyükçekmece'de hedeflerinin 2028 yılına kadar depremde yıkılma ihtimali olan binaları yenilemek olduğunu söyledi.

Hasan Yalçın: Kentsel dönüşüm kamuoyuna iyi anlatılmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın, TBMM Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonunda, kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşa anlatılması konusunda önerilerde bulundu.

Hasan Akgün'den İBB'ye imar sitemi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Tepecik, Celaliye, Kumburgaz ve Güzelce’nin kentsel dönüşüme tabii tutularak, eski binaların yerine yenilerinin yapılabilmesi için bitmiş olan bölge planlarını onaylayarak teslim etmek zorundadır” dedi.

Hasan Yalçın kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın kimdir? Hasan Yalçın bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Hasan Yalçın, Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreterliği görevini 16 Ocak 2019 tarihi itibariyle Hasan Yalçın üstlendi...

Hasan Süzer’den miras kalan yalının satışı istendi!

Merhum iş adamı Hasan Süzer’den çocuklarına miras kalan yalı davalık oldu. Süzer’in oğlu iş adamı Kemal Süzer’den, karşılıksız çıkan çek nedeni ile alacaklı olan bir plastik firması önce icra takibi başlattı; daha sonra mahkemeye başvurarak yalının satışını istedi.

Hasan Akgün: Dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, kentsel dönüşümün ada bazında yapılması gerektiğini belirtti. Başkan Akgün, bu durumun vatandaşın lehine olduğuna dikkat çekti.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşümde emin adımlarla yürüyoruz!

“3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Kentsel dönüşümde çok güçlü bir noktaya emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Hasan Akgün: Depreme karşı kentsel dönüşüm şart!

İstanbul'da beklenen olası deprem gerçeğine değinen Başkan Dr. Hasan Akgün, "İstanbul'un en büyük gerçeği depremdir. Bu kaçınılmaz sondan en az kayıpla kurtulmak içinde kentsel dönüşüm şart." dedi.

Hasan Akgün Büyükçekmece'de kentsel dönüşümü anlattı!

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede riskli durumda bulunan yüksek katlı binalarda ikamet eden vatandaşları, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

Hasan Akgün: Büyükçekmece'nin zemin etüdünü yeniden yaptık!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Deprem Bilinçlendirme Semineri'nde yaptığı konuşmada "Bütün belediye başkanları olarak, bizim konumuz kentsel dönüşümdür. Büyükçekmece kentsel dönüşüm açısından en şanslı ilçelerden biridir" dedi.

Mustafa Yalçın, Kayseri'de 2B arazileri hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yalçın, Kayseri'ye gelerek Defterdarlığı ziyaret etti. Mustafa Yalçın 2/B olarak bilinen orman vasfını yitirmiş araziler için tanınan ek süre ile ilgili olarak bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Hasan yalçın kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

Hasan yalçın kentsel dönüşüm açıklamaları

TBMM Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu önceki gün gerçekleşti. Komisyonda sivil toplum kuruluşları depreme karşı "kentsel dönüşüm", "güçlendirme", "farkındalık", "yapı denetimi" gibi konularda çalışmalarını anlatarak önerilerini aktardı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; komisyonda konuşan Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın, kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşlara doğru anlatılması yönünde önerilerde bulundu.

TBMM Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyon toplantısı, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu başkanlığında gerçekleşti. 


Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ayşegül Askan Gündoğan, Türkiye'de yaşanan son depremlerin afet yönetimi sorununun tam olarak çözülemediğine işaret ettiğini söyledi. 2020 yılındaki depremlere ilişkin bir istatistiğe yer veren Gündoğan, 2020'de dünyada meydana gelen 6,5 üzerindeki depremlerde toplam can kaybının 169 olduğunu, can kayıplarının 156'sının Türkiye'deki depremlerde meydana geldiğini...