10 / 05 / 2024

hasanağa bahçesi düzenleme

hasanağa bahçesi düzenleme

İçinde kauçuk koşu yolları, basket sahaları, tenis kordu, kaykay pisti ve çocuk oyun alanları oluşturulan tarihi Hasanağa Bahçesi’nin mobilya ve ışıklandırması da yenilenecek. Bahçe, eski cazibesine yeniden kavuşacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Yarın gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Mitingi" ile birlikte, dünyanın beşinci, Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğine sahip olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı hizmete açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılışa katılacak.

Ücretli öğretmenler ve uzman askerlere müjde verildi! Resmen açıklandı! Yeni düzenleme geliyor!

Sözleşmeli personele kadro verilmesine ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanırken, kapsam dışında kalan 140 bin personele kadro yolu açıldı. İşte detaylar...

İstanbul'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Konut satış ve kira fiyatlarına ilişkin düzenleme talebi Meclis gündeminde!

Konut satış ve kira fiyatlarındaki artışa yönelik düzenleme yapılması talebine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi daha geliyor! Projeler için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. İşte mega kent İstanbul'da hayata geçirilecek olan o projeler...

İstanbul'a bir millet bahçesi daha geliyor! Yeni proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Şile Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projenin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Samsun'a 3 yeni millet bahçesi daha geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'da 3 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Düzce'de yeni millet bahçesi için çalışmalar başladı!

Düzce Çilimli Belediyesi, ilçede inşa edilecek millet bahçesi projesi için çalışmalara başladı. 

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar'da millet bahçesi inşa edecek.

hasanağa bahçesi düzenleme Haberi

hasanağa bahçesi düzenleme


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentlilerin nefes aldığı simge mekanlardan Buca Hasanağa Bahçesi’nde yenileme ve düzenleme çalışmalarına başladı. Mart sonunda tamamlanacak proje kapsamında, toplam 96 dönümlük alandaki eski dokunun özgünlüğünü korumaya özel önem verildiği bildirildi. 


Nitelikli ağaçları koruyacak şekilde hazırlanan projeye göre, uzun yıllar boyunca İzmir’in çekim merkezi olan bahçede gezinti ve dinlenme alanları, 1400 metrelik kauçuk kaplama koşu yolu, 1000 metrelik bisiklet yolu, 2 adet basketbol sahası, tenis kortu, duvar tenis kortu, kaykay pisti ve tuvalet binası yapılıyor. Ayrıca 50 araçlık açık otopark, 2 adet çocuk oyun alanı ile çocuk bisiklet ve küçük araba pisti oluşturuluyor. Düzenlemede engellilerin kullanımı da göz önüne alınıyor. 



Yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olacak çalışmalar kapsamında yeni şehir mobilyaları ile süslenecek olan Hasanağa Bahçesi, yeni görüntüsünün...