18 / 05 / 2024

Hasanağa izcilik ve eğitim tesisleri

Hasanağa izcilik ve eğitim tesisleri

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´ne ait Karacaali ve Hasanağa izcilik ve eğitim tesisleri, 5 yıl süreyle Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gemlik Belediyesi´ne devredildi. Devredilen tesisler yenilenecek.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ramazan Keleş tarafından kuruldu.

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Ezl Hırdavat İnşaat Elektrik Oto Yedek Parça Medya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezl Hırdavat İnşaat Elektrik Oto Yedek Parça Medya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancatepe'de Durmuş Kula tarafından kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Semizler İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semizler İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Semiz tarafından kuruldu.

Pourıa Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Pourıa Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Pourya Nazarı tarafından kuruldu.

Anruz Demir Çelik Yedek Parça Ambalaj Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anruz Demir Çelik Yedek Parça Ambalaj Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Anruz tarafından kuruldu.

Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Şişli ilçesi, Dolapdere Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31553 sayılı resmi gazetede yayımlandı. 

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti TBMM'de!

Dokuz Eylül Üniversitesinin proje sahibi olduğu Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Hasanağa izcilik ve eğitim tesisleri Haberi

Hasanağa izcilik ve eğitim tesisleri

 Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´ne ait Karacaali ve Hasanağa izcilik ve eğitim tesisleri, 5 yıl süreyle Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gemlik Belediyesi´ne devredildi. Devredilen tesislerin en kısa sürede modernize edileceğini ve yatak kapasitesinin 300’e çıkartılacağını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bundan sonra kamp yeri arayan sporcuların, izcilerin ve gençlerin Akdeniz sahil bölgelerine gitmesine gerek kalmayacağını bildirdi.


Sahillerin devrine ilişkin imzalar, Bursa Valiliği’nde yapılan törenle atıldı. Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa´daki sahilleri daha etkin kullanma adına, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´ne ait Karacaali ve Hasanağa İzcilik ve Eğitim Tesisleri´nin Büyükşehir Belediye ve Gemlik Belediyesine devrini onayladı. 12 ve 8 dönümlük araziler üzerine kurulan tesisler, Büyükşehir ve Gemlik Belediyeleri tarafından modernize edilecek, ortak kullanım alanı olarak 5 yıl süreyle gençliğin hizmetinde...