30 / 07 / 2024

Hasankeyf yerleşke başvurusu

Hasankeyf yerleşke başvurusu

Batman Hasankeyf’liler, yeni yerleşim biriminde konut sahibi olmak için kayıt yaptırıyor. Bir haftada 250 kişi konutlar için başvuruda bulundu.

Ege Üniversitesi için Yerleşke Master Planı hazırlanıyor!

Ege Üniversitesi için, "Yerleşke Master Planı" hazırlanmaya başlandı. Ege Üniversitesi Kampüs Master Planı ile ilgili üniversiteden açıklama yapıldı. 

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu başvurusu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 456 konutluk Edirne Keşan Beyendik Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu başvurusu...

Ordu Büyükşehir'den yeni yerleşke!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Efirli Mahallesi’nde kuracağı yerleşke için çalışmalara başlıyor. Başkan Enver Yılmaz, yeni yerleşkenin inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir başvurusu!

Altgelire özel 2 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 82 bin 708 TL'ye. İşte TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir başvurusu...

TOKİ Keşan Beğendik altgelir grubu başvurusu!

Edirne Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Keşan Beğendik altgelir grubu başvurusu...

Mustafa Bozbey’den amatör spor kulüplerine yerleşke müjdesi!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gençlerin sporla tanışmasında büyük katkısı olan Nilüfer’deki amatör spor kulüplerini tek çatı altında toplayacak bir yerleşke yapacaklarını açıkladı.

Kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, uygulamasına kentsel dönüşüm deniyor. İşte, kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu en geç 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

Konut kredisi başvurusu için gereken evraklar!

Banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü konut kredisi oluyor. Peki, konut kredisi başvurusu için gereken evraklar nelerdir?

TOKİ Ankara Haymana 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Ankara Haymana 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlıyor. Aylık 230 TL taksitle ödeme yapılabilen proje tamamı 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade uygulanan projede dairelerin büyüklükleri minimum 87,86 metrekareden oluşuyor.

TOKİ Ankara Kazan 1 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Ankara Kazan 1 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlıyor. Dairelerin 74,76 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede 4 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bilecik Osmaneli 1 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak!

TOKİ Bilecik Osmaneli 1 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak. Aylık 631,72 taksitle ödeme yapılabilen projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Hasankeyf yerleşke başvurusu Haberi

Hasankeyf yerleşke başvurusu

Bakanlar Kurulu kararıyla son kez yeni yerleşim birimindeki konutlara başvurma hakkı verilen Batman Hasankeyfliler, kayıt için başvurularını sürdürüyor. Bir haftada 250 kişi konutlar için başvuruda bulundu.


“BU BİZİM İÇİN SON ŞANS”

Ilısu Baraj gölü altında kalacak tarihi ilçe Hasankeyf’te, yeni yerleşim biriminde konut sahibi olmak isteyen yurttaşlar için başvurular sürüyor. 19 Ağustos’ta son bulacak konut kayıtları için Hasankeyfliler müracaatlarını Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Kaymakamlık binasında açtığı standa yapıyor. Konut için başvuru yapanlardan Ali Ayhan: “Hasankeyf Kaymakamlığı’nda tek yerden kayıt sistemi var. Bir hafta içerisinde başvuru yapanların sayısı 250’yi geçti. Kayıtlara bu kez ilgi var. Biz de artık yeni bir şehirde yeni bir hayata başlamak istiyoruz” dedi. Öte yandan Bakanlar Kurulu kararıyla geçtiğimiz günlerde revize edilen kanunların ardından Hasankeyfliler verilen haklardan son...