18 / 05 / 2024

Hasanlı Göletinde içme suyu kullanılacak mı

Hasanlı Göletinde içme suyu kullanılacak mı

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Taşköprü ilçesinde 50 yıllık kaliteli içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Hasanlı Göleti inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

ŞOK’ta Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, 27 Eylül-3 Ekim tarihlerindeki yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü. İşte 27 Eylül 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

Bakan Vedat Bilgin açıkladı... 3600 ek gösterge için flaş gelişme!

3600 ek gösterge için merak bekleyiş devam ederken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin vatandaşları heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu.

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

Kanal İstanbul projesiyle içme suyu havzası imara açıldı!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un 10 köyü kapsayan 3. etap planlarına göre, barajın çevresindeki içme suyu havzası imara açıldı.

İnşaat sektöründe örnek iş sağlığı ve güvenliği!

İnşaat sektöründe meydana gelen kazaların ilk sırasında ''yüksekten düşme'' vakalarının yer aldığını söyleyen ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, iş sağlığı ve güvenliği açısından örnek bir uygulamada olması gerekenleri anlattı.

Kükürtlü modern görünüme kavuşuyor!

Cazibesini yitirmeye başlayan Kükürtlü Caddesi yeniden düzenleniyor. Yeni görünüme kavuşacak Kükürtlü için çalışmalar başladı.

Antalya Karasu İçme Suyu Projesi'nin temeli atıldı!

Gazipaşa’nın Ilıca, Yeniköy, Kızılgüney ve Karalar mahallelerinin 50 yıllık içme suyu sorununu çözecek Karasu İçme Suyu Projesi’nin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Şanlıurfa Siverek'in içme suyu sorunu çözüldü!

Siverek'in Gögercin kırsal mahallesi sakinlerinin 80 yıllık su sorunu tarih oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin fizibilite çalışmaları başlattığı kırsal mahallede vatandaşlar nihayet içme suyuna kavuştu.

Edirne İçme Suyu projesinin ihalesi Eylül'de yapılacak!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, alt yapı çalışmaları ile ilgili olarak gecikmenin içme suyu projesinde DSİ ile belediye arasındaki bazı pürüzlerden kaynaklandığını söyledi. Gürkan, projesinin Mart sonu Nisan başında teslim edileceğini ve ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Yeme içme sektöründeki değişimin AVM’lere etkisi!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden’in kaleme aldığı Haftanın Gayrimenkul Notları’nın bu haftaki konusu: Yeme içme sektöründeki değişimin AVM’lere etkisi...

Türkiye'de konut fiyatlarında şişme var mı?

Özak Grubu Başkanı Ahmet Akbalık, “Paranın maliyeti ve evin değeri birlikte hesaplandığında şişme var gibi görünür. Ama firmalar finansmanı kendi sağlıyor böyle bir problem yok” dedi.

NASA Mars için şişme ev tasarladı!

Mars’a 2030’a kadar insan göndermeye hazırlanan ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), asronotların konaklayacağı bir şişme ev tasarladı. NASA mühendisleri ‘Bigelow’ adını verdikleri ilk şişme modülü Uluslararası Uzay İstasyonu’nda deneyecek.

Hasanlı Göletinde içme suyu kullanılacak mı Haberi

Hasanlı Göletinde içme suyu kullanılacak mı

Geçtiğimiz yıl ihalesi yapıldıktan sonra müteahhit firmanın hızlı bir şekilde çalışmalara başladığı Hasanlı Göleti’ni ziyaret eden AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, müteahhit firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

Çalışmaların beklenilenin üstünde bir hızla seyretmesinin sevindirici olduğunu belirten Hakkı Köylü, Taşköprü için büyük önem arz eden bu projenin kısa sürede tamamlanıp ilçe halkının kaliteli içme suyu kullanımını sağlamak için çalışmalarını yakından takip edeceklerini ifade etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ise, ilçenin 50 yıllık doğal kaynaklı olarak içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Hasanlı Göleti’nin ilçe için büyük önem arz ettiğini belirterek inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde devam etmesinin sevindirici olduğunu ve 100 metrelik tahliye tünellerinin tamamlandığını söyledi.

Hasanlı Göleti’nin bu hızla devam ettiği takdirde 2016 yılının...