29 / 04 / 2024

hasanoğlu inşaat MÜSİAD

hasanoğlu inşaat MÜSİAD

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi’nde Hasanoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, plaket aldı. 

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Hayrioğlu İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayrioğlu İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fahri Can Bağbekleyen tarafından kuruldu.

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

İnşaatı mühürlenen müteahhit evinde ölü bulundu!

Adana'da yap-sat inşaat işi yapan  51 yaşındaki Bahattin K'nin bir süre önce inşaatı mühürlenmişti. Bunalıma girdiği iddia edilen Bahattin K. evinde ölü bulundu.

İnşaat Mühedisliği bölümünde 3 bin 290 kişilik kontenjan boş kaldı!

İzmir depreminden sonra dikkatler jeoloji, jeofizik ve inşaat mühendisliği bölümlerinde verilen eğitime çevrildi. Durum içler acısı. Mühendislerin yüzde 62.9’u diplomasına uygun iş bulamayıp asgari ücretle çalışıyor. Bu bölümlerden mezun mühendislerin yüzde 98’i yoksulluğa doğru gidiyor.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm, arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarında düğmeye bastı. Firmanın hayata geçirmeyi planladığı ilk proje İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da inşa edilecek...

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Her yıl 10 bin inşaat mühendisi mezun oluyor! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Türkiye'de 150 bin inşaat mühendisinin olduğunu, üniversitelerden her yıl 10 bin inşaat mühendisinin mezun olduğunu belirtti.

Matematik bilmeyen öğrenci inşaat mühendisliği okuyup evlerimizi yapıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Gökçe, Türkiye’deki inşaat mühendisliği eğitiminin kalitesiz olduğunu belirtti. Gökçe,  "Matematik bilmeyen, fizik, kimya ve biyolojiden sıfır çeken öğrenci inşaat mühendisliği okuyup evlerimizi inşa ediyor" dedi...

İnşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu vefat etti!

Mardin Nusaybin'de uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan inşaat mühendisinin 27 yaşındaki Mazlum Gözenoğlu olduğu belirlendi.

hasanoğlu inşaat MÜSİAD Haberi

hasanoğlu inşaat MÜSİAD

MÜSİAD Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi’ne Hasanoğlu İnşaat Türkiye’nin inşaat sektöründeki dönüşümünü vurgulamak amacıyla katıldı. Türkiye’nin dönüşümüne yaptıkları katkıdan dolayı Hasanoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu’na MÜSİAD Vizyoner’17 plaketi verildi. 


“Konutta markalaşmanın Türkiye’nin ‘dönüşüm’ sürecine büyük katkısı var”

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın elinden plaketini alan Hasanoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu gurur duyduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; “25 yılı aşkın bir süredir yenilikçi projelerimizle sektörde varız.  Türkiye’nin inşaat alanındaki dönüşüm sürecine büyük katkısı olan konutta markalaşma sürecini başlatan öncü firmalardan biriyiz. 2000’li yıllarda Ar-Ge çalışmaları ve yatırımları sonucu, BANU EVLERİ markası ile konutta markalaşma projesini başlattık. 

Mustafa Hasanoğlu tarafından kurulan şirketimiz, gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri olarak; alt yapı projeleri, konut, ofis, üniversite, hastane ve...