07 / 05 / 2024

hasar tespit eğitimi hangi illerde veriliyor

hasar tespit eğitimi hangi illerde veriliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan inşaat mühendisi ve mimara hasar tespit eğitimi vermeye başladı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri ve Belediyelerde görevli toplam 240 kamu personeline hasar tespit eğitimi verildi...

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar başvurusu yapacaklar dikkat!

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar tespit başvurusu yapacaklar dikkat!

Siirt'te hasar tespit çalışmaları başladı!

Siirt'te meydana gelen depremde 2 tek katlı evler orta hasar gördü. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, hasar tespit çalışmalarının başladığını belirtti .

İzmir'de 145 bin 677 binada hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

İzmir depremiyle ilgili hayata geçirilen çalışmalar hakkında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de 145 bin 677 bina ile 737 bin 291 bağımsız bölümde hasar tespit çalışmalarını tamamladıklarını açıkladı.

İzmir'de 109 bin 921 binada hasar tespit çalışması yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar 109 bin 921 binada 586 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlanmıştır. Ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık bina sayımız 506'ya, 4 bin 239 bağımsız bölüme ulaşmıştır" dedi.

İzmir'deki hasar tespit çalışmaları bugün tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki depremden sonra başlatılan hasar tespit çalışmalarını bugün tamamlamayı planladıklarını bildirdi.

İzmir'deki hasar tespit çalışmalarında sona gelindi!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde 6,6 büyüklüğündeki depreminden sonra başlatılan hasar tespit çalışmalarında sona gelindi.

İzmir'de 61 bin 735 binada hasar tespit çalışması tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada, "Bugün itibarıyla 61 bin 735 binada, 348 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlanmıştır." dedi.

Silivri Belediyesi'nden İzmir'e hasar tespit ekibi! 

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki 4 inşaat mühendisi, deprem bölgesi İzmir’de hasar tespit çalışmalarına destek olmak için görevlendirildi. 

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

İzmir'de 141 bin bağımsız bölümün hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de şu ana kadar 22 bin binada, 141 bin bağımsız bölümün hasar tespit çalışmalarını tamamladıklarını dile getirerek, ağır hasarlı, acil ve yıkık bina sayısının 180 olduğunu açıkladı.

İBB hasar tespit ekibi İzmir'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi arama ve kurtarma ekipleri görevlerini tamamlayıp geri dönme hazırlığı yaparken, depremin meydana getirdiği hasar tespit çalışmalarına katılmak amacıyla, 20 kişilik teknik ekip ve 10 araçlık yeni bir çalışma grubu da İzmir’e gitti. 

İzmir'de hasar tespit edildi! Bakanlık açıkladı!

İzmir'de yaşanan 6.6'lık deprem sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca bölgede hasar tespit çalışmaları tamamlandı. Yapılan araştırmalar sonrasında İzmir genelindeki son durum csb.gov.tr tarafından paylaşıldı..

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir'deki hasar tespit çalışmalarına dahil edilmedi mi?

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespit çalışmalarına katılmak için başvuruda bulunmuştu. İzmir İl Müdürlüğü, derneğin başvurusunu reddetti.

hasar tespit eğitimi hangi illerde veriliyor Haberi

hasar tespit eğitimi hangi illerde veriliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan inşaat mühendisi ve mimara hasar tespit eğitimi vermeye başladı.

Mayıs ayından itibaren, Türkiye genelinde 15 ayrı bölgede,  AFAD ile koordineli olarak hasar tespit eğitimi vermeye başlayan Bakanlık bu kapsamda, haziran ayına kadar, Erzurum, Ağrı, Ardahan, Iğdır,  Kars, Malatya, Adıyaman, Elazığ, Erzincan, Tunceli, Van, Bitlis, Bingöl, Muş, Hakkâri, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Giresun, Bayburt, Artvin, Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin, Osmaniye ilerinde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri, İl Özel İdareleri ve Belediyelerde görevli toplam 240 kamu personeline hasar tespit eğitimi verdi.

Hasar tespit eğitimleri yıl boyunca devam edecek. Bakanlık 2014 yılı içerisinde toplam 750 inşaat mühendisi ve mimar personele hasar tespit eğitimi vermeyi hedefliyor.


TOKİ...