28 / 04 / 2024

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Endeksa tarafından organize edilen Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı...



Endeksa'nın yaşanan tam kapanma günlerini değerlendirmek için başlattığı Dijital Pazarlama Eğitimi tamamlandı. Endeksa'nın eğitimine aynı anda toplam 1000 kişi katıldı.  Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021  toplamda 2 bölümde tamamlandı.

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 eğitimleri Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından verildi. Dijital pazarlamanın masaya yatırıldığı eğitim 2 ayrı bölümde 3’er saat şeklinde tamamlandı.

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Ücretsiz olarak yapılan eğitime katılım gösterenlerin yaptığı geri dönüşlerin olumlu olduğunu dile getiren Endeksa.com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt konuyla ilgili olarak “Gayrimenkul danışmanlarının gelişimine destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Pandeminin ilk günlerinden bu yana çeşitli eğitimler gerçekleştirdik. Son olarak 6 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi, aynı anda 1000 katılımcıya ulaşarak alanında bir rekora imza attı. Sektörden gördüğümüz bu yoğun ilgi ve talep bize Endeksa olarak büyük bir gurur verdi. Önümüzdeki dönemde de yeni ve sürpriz projelerimiz olacak” şeklinde konuştu.

 

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!


Geri Dön