11 / 05 / 2024

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı mı

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı mı

Endeksa tarafından organize edilen Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı...

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

Endeksa, Emlak Danışmanının 365 Günü eğitimini ücretsiz verecek!

Endeksa, Masters adı altında bir araya getirerek yaygınlaştırmayı planladığı eğitimlerine son sürat devam ediyor.

Altın Emlak'ın dijital dönüşümü DDTECH'e emanet!

Gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alan Altın Emlak, Türkiye’nin “İlk Dijital Dönüşüm Ajansı” DDTECH ile iş birliği yaptı.

Proptech uygulamalarında dijital imza dönemi başladı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Gayrimenkul sektörü Proptech uygulamalarında yenilikçi ürünlerin kullanımı gün geçtikçe artıyor. Şirketimiz, Dijital İmza Platformu’nu tüm temsilcilerine açıyor." dedi.

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 20 Ocak'a ertelendi!

14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 20 Ocak 2022 tarihine ertelendi.

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 14 Ocak'ta!

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

iLab Endeksa’nın çoğunluk hissesini satın aldı!

Türkiye pazarında büyüme gösteren dijital girişimlere erken aşama yatırımlarda bulunan bir internet şirketleri grubu olan iLab tarafından, Endeksa’nın çoğunluk hissesinin satın alındığı öğrenildi. iLab Grubu Strateji - İş Geliştirme Direktörü Ozan Öztürk yeni yatırımlarını değerlendirdi...

Emlak vergisinde fahiş fiyatlar için çözüm teknolojide!

Yeminli Mali Müşavir Hakkı Sayan, Dünya Gazetesi'nde emlak vergisinde dijital dönüşümü kaleme aldı. İşte Hakkı Sayan'ın 'Emlak vergisinde dijital dönüşüm şart' başlıklı yazısı...

Türk Telekom ve Hepsiemlak'tan emlakta dijital dönüşüm işbirliği!

Türk Telekom emlak sektöründe dijital dönüşümün önünü açacak yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hepsiemlak ile hayata geçirilen proje ile emlakçılara atanan mobil numaraların kendilerine ait şahsi numaralara yönlendirilmesi sağlanacak.

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Endeksa tarafından organize edilen Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı...

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Düzce'de emlak beyanı elektronik ortama taşındı!

Düzce'de yaşayan vatandaşlar, tapu harcına esas olan emlak beyanı belgesine dijital ortamdan ulaşabilecek.

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı mı Haberi

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı mı

Endeksa'nın yaşanan tam kapanma günlerini değerlendirmek için başlattığı Dijital Pazarlama Eğitimi tamamlandı. Endeksa'nın eğitimine aynı anda toplam 1000 kişi katıldı.  Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021  toplamda 2 bölümde tamamlandı.

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 eğitimleri Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından verildi. Dijital pazarlamanın masaya yatırıldığı eğitim 2 ayrı bölümde 3’er saat şeklinde tamamlandı.

Ücretsiz olarak yapılan eğitime katılım gösterenlerin yaptığı geri dönüşlerin olumlu olduğunu dile getiren Endeksa.com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt konuyla ilgili olarak “Gayrimenkul danışmanlarının gelişimine destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Pandeminin ilk günlerinden bu yana çeşitli eğitimler gerçekleştirdik. Son olarak 6 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi, aynı anda 1000 katılımcıya ulaşarak alanında bir rekora imza attı. Sektörden gördüğümüz bu...