03 / 05 / 2024

Proptech uygulamalarında dijital imza dönemi başladı!

Proptech uygulamalarında dijital imza dönemi başladı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Gayrimenkul sektörü Proptech uygulamalarında yenilikçi ürünlerin kullanımı gün geçtikçe artıyor. Şirketimiz, Dijital İmza Platformu’nu tüm temsilcilerine açıyor." dedi.




Gayrimenkul sektörü Proptech uygulamalarında yenilikçi ürünlerin kullanımı artmaya devam ediyor. Altın Emlak yaptığı açıklamada DDTECH’in Dijital İmza Platformu’nu tüm temsilcilerine açtığını resmen duyurdu. Gerçekleştirilen iş birliğine ilişkin önemli değerlendirmeler yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Pandemi süreci sonrasında gayrimenkul teknolojilerinin önemi bir kez daha anlaşılmış oldu. Bizler de dijital dönüşüm sürecimize DDTECH’in çözümlerini ilave etmiş olacağız. Bu iş birliğimiz ile emlak işletmeleri olarak kullandığımız tüm sözleşmelerin onay ve imza süreçlerini dijital imza platformu üzerinden kullanacağız. Özellikle dijital dönüşüme hızlı uyum sağlayan şirket olarak pazarlama, satış ve satış sonrası yönetim aşamalarında büyük bir adım atmış olacağız” diye konuştu.

Proptech uygulamalarında dijital imza dönemi başladı!
 

İhtiyaçlara Göre Farklı Çözümler Sunuyoruz

 

Yaptığı açıklamada, yenilikçi ve uçtan uca hizmet sunan ürünleri ile gayrimenkul sektöründe de çözümler sunduklarını kaydeden DDTECH Genel Müdür Yardımcısı Onur Turan da “Gayrimenkul sektöründe dijital imza platformumuz başta olmak üzere, kimlik doğrulama, dijital arşiv gibi konularda önemli iş birlikteliklerine imza atıyoruz. Özellikle mal sahibi, müşteri ve emlak işletmesi çerçevesinde uluslararası standartlara uygun doğrulama yöntemleri ile sıralı çözümler sunuyoruz. Tüm dijital imza teknolojilerini, Altın Emlak için de tek bir çatı altında toplayarak temsilcilerinin kullanımına açtık” dedi.
 
Yapılan açıklamada dijital İmza Platformu’nun sistem işleyişi Türkiye genelinde faaliyet gösteren Altın Emlak Temsilcileri ile 15 Ocak 20222 tarihinde paylaşılacağı bildirildi.
 

Emlak sektörü 2022'de altın yılını yaşayacak!


Geri Dön