20 / 05 / 2024

Proptech uygulamaları dijital imza

Proptech uygulamaları dijital imza

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Gayrimenkul sektörü Proptech uygulamalarında yenilikçi ürünlerin kullanımı gün geçtikçe artıyor. Şirketimiz, Dijital İmza Platformu’nu tüm temsilcilerine açıyor." dedi.

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

Proptech uygulamalarında dijital imza dönemi başladı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Gayrimenkul sektörü Proptech uygulamalarında yenilikçi ürünlerin kullanımı gün geçtikçe artıyor. Şirketimiz, Dijital İmza Platformu’nu tüm temsilcilerine açıyor." dedi.

İnşaat firmalarında dijital para dönemi!

Next Proptech Fonu Kurucusu Bekir Yener Yıldırım ve Blockchain Türkiye Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek, Türkiye’de tapu işlemlerinin online yapılması için yasal hazırlığın tamamlanması ve inşaat firmalarının dijital para ile ödeme kabul etmeye başlaması gibi önerilerde bulundu.

Dijital Şehircilik Zirvesi’nde akıllı şehir uygulamaları konuşuldu!

Dijital Şehircilik Zirvesi’nin ikinci panelinde akıllı şehir uygulamaları ve gelecekte neler yapılması gerektiği konuşuldu. Yazılım geliştiricisi firmaların temsilcileri, dijital şehircilik alanındaki uygulamalarını anlattılar...

Birevim'de yeni uygulamalar ev almayı kolaylaştırıyor!

Birevim özgün ev alma yöntemleriyle sektöre farklılık getiren yepyeni uygulamalar kazandırıyor. Birevim, kendisini sektörde farklı bir yerde konumlandırıyor. 

Dijital şehirlerde son viraj!

Ulaşımdan ev ve ofislere, sağlıktan eğitime geleceğin akıllı şehirleri, standartlar ve fiber altyapıyla ortaya çıkıyor. Dijital şehirlerde son viraja geliniyor. 

Endeksa, gayrimenkullerin 4 yıllık değer değişimini gösteriyor!

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan Endeksa, yeni uygulamalarıyla sektörün çıtasını yükseltiyor.

Evtiko, ev satma deneyimini dijital çağa taşıyor!

Sina Afra, Türkiye’de dijital girişimci dendiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olarak belirtiliyor. Markafoni, Zizigo, MissPera gibi 20’ye yakın dijital girişimin kurucusu olan Sina Afra’nın son girişimi Evtiko, ev satma deneyimini dijital çağa taşıyor.

Gayrimenkulde KDV uygulamaları basitleştirildi!

"14. Türkiye Vergi Kongresi"nde konuşma yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal, Kat karşılığı inşaat işleri, ikinci el araç satışları, ikinci el gayrimenkul satışları gibi birçok sektörde KDV uygulamalarını basitleştirdiklerini söyledi..

Kamulaştırma uygulamaları için önerge verildi!

CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel başta olmak üzere toplam 5 milletvekili TBMM'ye Kanun Tasarısı'nda yer alan kamulaştırma uygulamaları hakkında önerge verdi..

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri düzenlendi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Mersin’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi. Seminere, Mersin ve çevre illerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. 

Emlakjet iki yıl üst üste “Dijital Gamechanger” seçildi!

Emlak pazarında oyunun kuralını değiştiren Emlakjet iki yıl üst üste “Dijital Gamechanger” seçildi..

İnşaattaki iş güvenliği uygulamaları mecliste!

İnşaat sektöründeki iş güvenliği uygulamaları mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Proptech uygulamaları dijital imza Haberi

Proptech uygulamaları dijital imza


Gayrimenkul sektörü Proptech uygulamalarında yenilikçi ürünlerin kullanımı artmaya devam ediyor. Altın Emlak yaptığı açıklamada DDTECH’in Dijital İmza Platformu’nu tüm temsilcilerine açtığını resmen duyurdu. Gerçekleştirilen iş birliğine ilişkin önemli değerlendirmeler yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Pandemi süreci sonrasında gayrimenkul teknolojilerinin önemi bir kez daha anlaşılmış oldu. Bizler de dijital dönüşüm sürecimize DDTECH’in çözümlerini ilave etmiş olacağız. Bu iş birliğimiz ile emlak işletmeleri olarak kullandığımız tüm sözleşmelerin onay ve imza süreçlerini dijital imza platformu üzerinden kullanacağız. Özellikle dijital dönüşüme hızlı uyum sağlayan şirket olarak pazarlama, satış ve satış sonrası yönetim aşamalarında büyük bir adım atmış olacağız” diye konuştu.


 

İhtiyaçlara Göre Farklı Çözümler Sunuyoruz

Yaptığı açıklamada, yenilikçi ve uçtan uca hizmet sunan ürünleri ile gayrimenkul sektöründe de çözümler sunduklarını kaydeden...