26 / 07 / 2024

Endeksa, gayrimenkullerin 4 yıllık değer değişimini gösteriyor!

Endeksa, gayrimenkullerin 4 yıllık değer değişimini gösteriyor!

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan Endeksa, yeni uygulamalarıyla sektörün çıtasını yükseltiyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Endeksa Türkiye genelinde konutların, arsa/arazilerin ve ofis/büroların güncel verilerle kira ve satış değerlerini sunmanın yanı sıra gayrimenkulde son 4 yıllık değer değişimi gösteriyor ve gelecek 6 aylık değer tahminide gerçekleştiriyor. 

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, konut, arsa/arazi ve ofis/bürolar için tüm Türkiye genelinde mevcut satış ve kira değerinin yanı sıra 4 yıllık değer değişimini gösteriyor ve önümüzdeki 6 aylık dönem için değer tahminini yapıyor. 

Endeksler ve trendlere anında ulaşım

Yenilenen Endeksa bir dizi yeni uygulamayla yenilikler getiriyor.  Endeksa kullanıcıları, tek tıkla tüm konutların güncel satış ve kira değerleri, arsa/arazi endeksleri ve değerleri, ofis/büro endeksleri ve değerleri, 6 aylık ileriye yönelik değer tahmini ve haritada çizilen bölge içn 4 yıllık dinamik trend üretimi bilgilerine anında ulaşabiliyor. Endeksa‘nın gelişmiş teknolojik altyapısı sayesinde kullanıcılar ve yatırımcılar, yatırım planlarını çok daha sağlıklı yapma imkanına sahip oluyor. 


Geri Dön