17 / 05 / 2024

dijital imza nedir

dijital imza nedir

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Gayrimenkul sektörü Proptech uygulamalarında yenilikçi ürünlerin kullanımı gün geçtikçe artıyor. Şirketimiz, Dijital İmza Platformu’nu tüm temsilcilerine açıyor." dedi.

Dijital Türk Lirası nedir? Ne zaman hayata geçirilecek? Finansal yaşama neler getirecek?

İlk test ödemesi yapılan dijital Türk Lirası gerçek hayata nasıl adapte edilecek? Dijital Türk Lirası finansal hayatta neleri değiştirecek, artıları eksileri neler olacak?

Gayrimenkulde dijital ikiz dönemi!

Bu yılın 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporu belli oldu. Rapor içinde Dijital İkiz'e ilişkin bilgiler yer aldı. Peki, Dijital İkiz nedir? Gayrimenkulde dijital ikiz ne işe yarar? İşte detaylar...

Ford Türkiye’de otomotiv sektöründe bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

Ford Türkiye “geleceği bugünden yaşa” söylemi kapsamında otomotiv sektöründe bir ilke imza atarak, Ford Dijital Stüdyo’yu sanal evrene taşıyor. Stüdyo Ford araçların performanslarını deneyimleme imkanı da sunacak.

Proptech uygulamalarında dijital imza dönemi başladı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Gayrimenkul sektörü Proptech uygulamalarında yenilikçi ürünlerin kullanımı gün geçtikçe artıyor. Şirketimiz, Dijital İmza Platformu’nu tüm temsilcilerine açıyor." dedi.

Merkez Bankası dijital Türk Lirası için düğmeye bastı!

Merkez Bankası; ASELSAN, HAVELSAN ve TÜBİTAK ile ikili mutabakat zabıtlarına imza atıldığını ve Dijital TL için işbirliği platformunun hazırlandığını duyurdu. 

Gayrimenkul danışmanlığı nedir?

Emlakçılık terimi ilk zamanlardan günümüze oldukça değişti. Böylece emlakçıların yaptıkları işler de değişti. Mülk alım-satımı dijital ve teknolojik çağa ayak uydurarak, aracı ve komisyoncu gibi terimlerden sıyrılarak gayrimenkul danışmanlığı ismini aldı. Peki gayrimenkul danışmanlığı nedir?

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Gayrimenkul sektöründe dijital imza dönemi!

REMAX Türkiye, gayrimenkul alım-satım ve kiralama süreçlerini uçtan uca dijitalleştirmek hedefiyle Dijital İmza Projesi’ni hayata geçirdi...

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

Garanti’nin Dijital Dönüşüm Elçileri görev başında!

Dijital çağın yeniliklerini benimseyen ve farklı platformlarda gerçekleştirdiği öncü projelerle dönemi yakalayan Garanti Bankası, bir yeniliğe daha imza atıyor. Garanti’nin Dijital Dönüşüm Elçileri görev başında...

TTNET ile Galatasaray, Türkiye'nin ilk akıllı stadyumuna imza attı!

TTNET ile Galatasaray, Türkiye'nin ilk akıllı stadyumuna imza attı. Yapılan işbirliği ile Türk Telekom Arena tüm tribünlerinde Wi-Fi servisi verilen ve internet tabanlı dijital uygulamaların sunulacağı Türkiye'nin ilk akıllı futbol stadyumu olacak...

Yasal mal rejimi nedir?

Yasal mal rejimi nedir? ‘Evlilik sözleşmesi’ olarak ta bilinen ve çiftlerin evlenmeden önce imza attıkları sistem olan yasal mal rejimi hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz..

Parselasyon planı nedir?

Yol, meydan, yeşil alan, park gibi kamu hizmet alanlarının imar planına göre tesis edilmesi parselasyonu ifade ediyor. Peki, parselasyon planı nedir, detayları haberimizde...

dijital imza nedir Haberi

dijital imza nedir


Gayrimenkul sektörü Proptech uygulamalarında yenilikçi ürünlerin kullanımı artmaya devam ediyor. Altın Emlak yaptığı açıklamada DDTECH’in Dijital İmza Platformu’nu tüm temsilcilerine açtığını resmen duyurdu. Gerçekleştirilen iş birliğine ilişkin önemli değerlendirmeler yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Pandemi süreci sonrasında gayrimenkul teknolojilerinin önemi bir kez daha anlaşılmış oldu. Bizler de dijital dönüşüm sürecimize DDTECH’in çözümlerini ilave etmiş olacağız. Bu iş birliğimiz ile emlak işletmeleri olarak kullandığımız tüm sözleşmelerin onay ve imza süreçlerini dijital imza platformu üzerinden kullanacağız. Özellikle dijital dönüşüme hızlı uyum sağlayan şirket olarak pazarlama, satış ve satış sonrası yönetim aşamalarında büyük bir adım atmış olacağız” diye konuştu.


 

İhtiyaçlara Göre Farklı Çözümler Sunuyoruz

Yaptığı açıklamada, yenilikçi ve uçtan uca hizmet sunan ürünleri ile gayrimenkul sektöründe de çözümler sunduklarını kaydeden...