06 / 05 / 2024

Hasbahçe Mesire Alanı nerede

Hasbahçe Mesire Alanı nerede

Kağıthane Belediyesi, kurduğu acil toplanma alanı, çadır alanı ve helikopter iniş yerleriyle olası afetlere karşı tüm tedbirlerini aldı

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Üsküdar’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmed Emre Polat ve Vehbi Kalkan kuruldu.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Marmaris'te mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler’de eğitim arazisi 'emniyet hizmet alanı' oldu!

Esenler Belediyesi Meclisi, Menderes Mahallesi’ndeki ilköğretim eğitim alanını, il milli eğitim müdürlüğünün itirazına karşın “emniyet hizmet alanına” çevirdi. Müdürlük eşdeğer arazi talep etti. CHP’li üye Şahin, “Eşdeğer arazi nerede” dedi. AKP’li üye Ciner, “Anadolu yakasında” diye konuştu.

Pamukkale'de eğitim alanının planı ticaret alanı oldu!

Denizli Pamukkale'de eğitim alanı olarak ayrılan bölge, ticaret alanı olarak kullanıma açılıyor. Karşıyaka Mahallesi’nde 2011'de Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla imar planı değiştirilerek ‘eğitim alanı’na çevrilen bölgeye 9 yıldır kamulaştırma yapılmadı.

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

Ümraniye'de yıllık 220 bin TL'ye kiralık mesire alanı!

İstanbulluların nefes aldığı nadir yerlerden biri olan Ümraniye'de bulunan Hekimbaşı mesire alanı 10 yıllığına kiraya verilecek. Yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL olarak belirlenen ihale açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Ümraniye Belediyesi'ne ait olan Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor. Mesire alanı için yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL...

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede? 

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 541 adet 2+1, 3+1 ve 4+1 konut bulunuyor. 

3. İstanbul Hasbahçe Başakşehir fiyatları!

Toplam 541 daireden meydana gelen ve 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı 3. İstanbul Hasbahçe Başakşehir fiyatları 841 bin liradan başlıyor...

Üçüncü İstanbul Hasbahçe fiyat bilgisi!

Üçüncü İstanbul Hasbahçe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Hasbahçe Mesire Alanı nerede Haberi

Hasbahçe Mesire Alanı nerede


Kağıthane Belediyesi, kurduğu acil toplanma alanı, çadır alanı ve helikopter iniş yerleriyle olası afetlere karşı tüm tedbirlerini aldı.


Kağıthane’de 15 farklı alanda, 536 bin 100 metrekareye, 10 bin 722 çadır kurma kapasiteli mekan yer alıyor. Bu alanların en başında da 400 bin metrekare ile Hasbahçe Mesire Alanı geliyor.

Yaptığı çalışmalarla ilçeyi olağanüstü durumlara karşı hazır eden Kağıthane Belediyesi, bu kapsamda 48 deprem sonrası toplanma alanını da ilçeye kazandırdı.

Toplanma alanlarının bulunduğu parkların altına inşaa edilen sığınma alanlarında ise, acil durumlarda kullanılması için ilk yardım ve yaşamsal malzemeler bulunuyor.

Öte yandan ilçenin sınırları içerisinde bulunan Çağlayan Adalet Sarayı, Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü (HASDAL) Karayolları Koruma Kavşağı (HASDAL) ve Yahya Kemal Minibüs Son Durağı’nda 1’er adet helikopter iniş sahası bulunuyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Türkiye’nin...