27 / 06 / 2024

Hasbaşar İnşaat

Hasbaşar İnşaat

Hasbaşar İnşaat Mobilya Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şaban Başar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Eylül tarihinde Sultanbeyli, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ayşar tarafından kuruldu.

İhracatçılar dolar almak için Kapalıçarşı’nın yolunu tutuyor!

Kurda bankalarla Kapalıçarşı arasındaki farkın açılması sonrası ihracatçı, gelirinin yüzde 40'ını Merkez Bankası’na sattıktan sonra Kapalıçarşı'nın yolunu tutuyor.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Kuruldu!

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yasin Yıldız tarafından kuruldu!

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Canalp Yüksel tarafından kuruldu.

Gaziantep'te çarşı inşaatı yapım işi ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 4 Çarşı İnşaatı Yapım İşi için ihale düzenliyor.

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şaşmaz tarafından kuruldu.

Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı!

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yaşar tarafından kuruldu.

Hasbaşar İnşaat Haberi

Hasbaşar İnşaat

Hasbaşar İnşaat Mobilya Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şaban Başar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. Hasbaşar İnşaat Mobilya Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Şaban Başar'a ait. 


Hasbaşar İnşaat Mobilya Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hasbaşar İnşaat Mobilya Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sultanbeyli, Hamidiye Mahallesi, Gençlik Caddesi,...