16 / 05 / 2024

Hasdal Kışlası projesi

Hasdal Kışlası projesi

Savunma Bakanlığı'nın, Hasdal ve Tümgeneral Selahattin Gökkartal kışlalarında yapmak istediği 121 hektarlık konut ve ticaret alanına imar izni çıkmadı. Büyükşehir Belediye Meclisi bir kez daha erteledi.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

TOKİ Metris kışlasına 1.559 konut inşa edecek!

TOKİ, Metris Kışlası arazisine bin 559 konut inşa etmek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuruda bulundu. 233 milyon liralık konut projesi için bakanlık Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı.

Metris Kışlası'na konut projesi geliyor!

İstanbul Esenler'deki Metris Kışlası için son karar çıktı. Hazırlanan projeyle araziye konut projesi yapılacak. 

Rami Kışlası projesi 2018 yılında tamamlanacak!

İstanbul Eyüp’te yer alan Rami Kışlası’nın üçüncü etap restorasyon süreci Ocak ayında başlayacak. Projenin ise 2018'de tamamlanması planlanıyor. 

Hasdal Kışlası arazisinin imar planı değişecek!

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Hasdal ve Tümgeneral Selahattin Gökkartal kışlaları için imar planı değişikliği istediği ve konunun İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne geldiğini belirtti.

Gezi Parkı'na Topçu Kışlası projesi yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı tartışmalarının fitilini yeniden ateşledi. Erdoğan, 2013 yılında cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal ayaklanmasına neden olan Gezi Parkı’na yapılması planlanan Topçu Kışlası Projesi ile ilgili konuştu.

Bursa'da Ev Tekstili Kümelenme projesi başladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde başlatılan ‘Ev Tekstili Kümelenme Projesi’, sektör temsilcilerinin rekabet gücünü geliştirerek yeni pazarlara açılmasına ve ihracatı artırmasına katkı sağlayacak.

2003 yılında Davutpaşa Kışlası'nda 'Bilim Parkı' kurulacakmış!

2003 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kışlası'nda 'Bilim Parkı' kurmak için çalışmalara başlamış. Yatırım tutarı 40 trilyon lira olan 'Teknopark Projesi', 40 bin metrekare kapalı alanda kurulacakmış.

Aydın Germencik'te Külliye Projesi hayata geçirilecek!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, belediye binasının yeni yerine taşınmasının ardından 'Külliye Projesi'ni hayata geçireceklerini müjdeledi. Ümmet Akın, söz verdiği vaatlerden olan Külliye Projesini hayata geçireceğini söyledi.

Büyük Rize Projesi'nin dolgu imar planı onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Rize Belediyesi öncülüğünde projelendirilen 'Büyük Rize Projesi'nin yapımı için ön görülen 3 bin dönümlük deniz alanın doldurularak karaya katılması kapsamında hazırlanan Dolgu İmar Planı’na onay verdi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Körfez Projesi ÇED raporu açıklaması!

Çiğli Belediyesi tarafından yaptırılan Çiğli Çok Amaçlı Spor Salonu törenle açıldı. Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Körfez Projesi’nin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporunun 2 senedir beklediğini söyledi...

Rami Kışlası müze mi oluyor?

Sultan III. Mustafa döneminde yaptırılan 220 bin metrekare alana sahip tarihi Rami Kışlası, içinde Tarih ve Medeniyet ile Eyüp El Ensari Panorama Müzesi'nin de bulunduğu şehir müzesine dönüştürülecek.

Rami Kışlası yerine ne yapılacak?

Sultan III. Mustafa döneminde yaptırılan 220 bin metrekare alana sahip Rami Kışlası, şehir müzesine dönüştürülecek. Tarih ve Medeniyet ile Eyüp El Ensari Panorama Müzesi'nin de bulunduğu şehir müzesi olacak.

Hasdal Kışlası projesi Haberi

Hasdal Kışlası projesi

Savunma Bakanlığı'nın, Hasdal ve Tümgeneral Selahattin Gökkartal kışlalarında yapmak istediği 121 hektarlık konut ve ticaret alanına imar izni çıkmadı. Çevre Düzeni Planı'nda düzenleme yapılmadığı gerekçesiyle, Büyükşehir Belediye Meclisi bir kez daha...