05 / 05 / 2024

Haşim Nüzhet Erkan ölüm

Haşim Nüzhet Erkan ölüm

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Genel Müdür Eski Müşaviri Haşim Nüzhet Erkan 3 Mayıs 2015 tarihinde vefat etti. Erkan için Enka İnşaat taziye ilanı yayınlattı..

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan büyük İstanbul depremi tepkisi: İstanbul'da ha bugün ha yarın deprem olacak...

Jeofizik Y. Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili X sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İşte o açıklama...

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Saper Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saper Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Saper tarafından kuruldu.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 46 milyon 527 bin 867,48 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak karar!

​​​​​​​Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, enflasyon raporu toplantısında yatırımcılar ile görüşeceklerini açıkça ifade etmişti. Bu açıklamadan sonra ilk hamle geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Erkan’ın yarın JP Morgan'ın yatırımcı toplantısına katılacağı belirtildi.

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ohtamış tarafından kuruldu.

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakan Sarı tarafından kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Alı Yazdandoost ve Fahkrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Haşim Nüzhet Erkan ölüm Haberi

Haşim Nüzhet Erkan ölüm

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Genel Müdür Eski Müşaviri Haşim Nüzhet Erkan 3 Mayıs 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi 4 Mayıs 2015 günü (bugün) Erenköy Galippaşa Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek Erkan için Enka İnşaat taziye ilanı...