14 / 05 / 2024

Hassan Akas

Hassan Akas

Kız Kulesi Turizm Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Hassan Akas tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de Fatih, Fındıkzade, Molla Şeref Mahallesi'nde kuruldu.

Hazır betona yarından itibaren yüzde 30 zam geliyor: Betonculardan 1 Nisan şakası gibi zam!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, resmi X hesabından beton fiyatları ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve yarından itibaren yüzde 30 zam geleceğine dikkat çekti. İşte o paylşaım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ‘İlk kez söylüyorum’ diyerek uyardı! Bu ilde 7,4 şiddetinde deprem bekleniyor!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Yakın zamanda tehlike gördüğünüz fay hattı var mı?" sorusuna korkutan bir cevap verdi. Görür, "Ben ilk defa söyleyeceğim. Tunceli’de 7,4'e kadar deprem olabilir. Eli kulağında. Şakası yok" dedi.

Sukun Group Şehircilik Limited Şirketi kuruldu!

Sukun Group Şehircilik Limited Şirketi Kağıthane'de 300 bin TL'de Abdülkerim Emiroğlu, Hassan Serafı ve Rasmi Masarwa ortaklığında kuruldu.

Nexus Dynamıcs Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Dynamıcs Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hassan Waqar Azım tarafından kuruldu.

Fed Başkanı Powell telefon şakası kurbanı oldu! Ukrayna Devlet Başkanı olduklarını söylemişler!

Fed Başkanı Başkanı Jerome  Powell’ın iki Rus tarafından telefonla işletildiği ortaya çıktı. Görüşmenin internete düşen kayıtlarında Powell, Ukrayna Başkanı Zelenski olduğunu sandığı kişiyle Fed’in para politikası hakkında konuşuyor.

ING Bank'ın şakası yok. Yaptıkları açıklama bomba. Hemen bakın

ING Bank tarafından krediler hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından hazırlanan kredi paketini avantajlı bulan vatandaş sayısı çok fazla.

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Suel, Nıloufar Hamedıfar ve Reza Hassanı ortaklığında kuruldu.

Carrefoursa'dan Samsung Galaxy A73`e karşı konulamaz indirim! 1 Nisan şakası gibi ama gerçek! Stoklar tükenmek üzere! 

Carrefoursa'dan havalara uçuran son dakika müjdesi verildi! Dev market, Samsung Galaxy A73'te önemli indirimlere imza attı. İndirimi duyanlar 1 Nisan şakası sandı ancak tamamen gerçek. 

Profit Key Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Profit Key Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Joukhı ve Hassan Abıdı ortaklığında kuruldu.

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Hassan tarafından kuruldu.

Depremde can kurtarıyor, şakası yok! Gerekirse kredi çekin ama binanıza mutlak yaptırın…

Binanın kolonlarına eklenen ve böylece  binanın depremde sallanarak yıkılmasının önüne geçen sismik izolatör,  geri dönen deprem kabusunun ardından bugünlerde pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki sismik izolatör depremde nasıl koruyor? Maliyeti ne kadar? Eski binalara da takılabiliyor mu

Ascent Reality Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ascent Reality Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad W.U. Hassan ve Syed Ahsan Iftıkhar ortaklığında kuruldu.

Hassan Akas Haberi

Hassan Akas

Kız Kulesi Turizm Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Hassan Akas tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Kız Kulesi Turizm Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Şirket Turizm ve seyahat Acenteliği ve uluslar arası ve şehirler arası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet yürütecek olup, bunlar başlıca şunlardır. a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. her türlü turizm amaçlı organizasyonlar tertip etmek ve turizm faaliyetlerinde diğer kişi ve kuruluşlara danışmanlık yapmak. b.  her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet...