29 / 04 / 2024

Hassas Çelik tesis

Hassas Çelik tesis

Yassı çelik üretiminde ilk yerli özel sektör üreticisi Tosyalı Holding, şimdi de Japon ortağı ile birlikte Türkiye’nin ilk yüksek teknolojili çelik tesisinin temelini atmaya hazırlanıyor.

Hem vasıflı çelik üretimi artırılacak hem de cari açık azaltılacak!

Vasıflı çelik üretimini artırmayı hedefleyen Hasçelik, iki yeni tesis ve modernizasyon için 200 milyon euro yatırım yapacağını duyurdu. Hasçelik CEO’su Adnan Naci Faydasıçok, “Her iki yatırımımızla bir taraftan vasıflı çelik üretimini artıracağız ve bir taraftan da cari açığın azaltılmasına katkı ve

Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 9140 PM 1400 Devir,9 Kg Çamaşır Makinesi, çamaşırları yarı zamanda 2 kat daha hassas yıkayan Aqua Touch teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...

İçdaş'tan Çanakkale'ye yeni tesis yatırımı!

Çelik sektörünün önemli oyuncularından İçdaş yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma ilk olarak Çanakkale'de 350 milyon dolarlık tesis kuracak. 

Fc Tesis Yönetim Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Fc Tesis Yönetim Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Çelik tarafından kuruldu. 

Ortaca'ya modern günübirlik tesis inşa edilecek!

Ortaca ilçesinde yapılması planlanan Günübirlik Tesis projesi onaylandı. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “7 yıllık çabamızın ardından onaylanan projemiz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Arçelik, Romanya'da 70 hektarlık alanda dev tesis kuracak!

Koç Holding'in beyaz eşyadaki en önemli markası Arçelik, Romanya'daki Dambotiva kentinde yer alan Ulmi bölgesinde çamaşır makinesi üretimine yönelik tesis kuracak.

Erdemir Grubu'nda İskenderun'a yeni tesis yatırımı!

Üçüncü çeyrekte beklentinin üzerinde kâr eden çelik devi, yeni galvanizleme hattını 2018'in ilk yarısında devreye alacak. Erdemir, İskenderun'da yeni tesis yatırımı da planlıyor.

İMSAD çelik yapının yüzde 4 büyümesini bekliyor!

Havaalanı, alışveriş merkezleri ve spor tesis alanlarda uygulamaları görülen çelik yapının son dönemde artışa dikkat çeken İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Türkiye'de küresel rekabet için uygun olduğunu açıkladı.

Mustafa Çelik: Çevreyi temizlerken enerji üreteceğiz!

Kocasinan Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik, "Elimizde zarar eden, verimli kullanılamayan bir tesis var. Uzman ekibimizle hayvan atıklarını toplayıp hem çevreyi temizleyecek hem de biyogazla elektrik üreteceğiz.

Çelik Yapı tesis inşaatlarına bir yenisini daha ekliyor!

Çelik Yapı, beş tesis inşaatının ikisini 2014 yıl sonunda tamamladı. Üçünün ise 2015 yılı içinde tamamlanacağını söyleyen Çelik Yapı Genel Müdürü İbrahim Korkut, bir tesisin daha inşâatına başlamayı planladıklarını kaydetti.

Çelik Yapı'nın üç tesisi 2015 yılı içerisinde tamamlanacak!

Çelik Yapı beş tesis inşaatının ikisini 2014 yıl sonunda tamamladı. Bu tesislerden üçünün ise 2015 yılı içinde tamamlanacağını söyleyen İbrahim Korkut, bunların yanı sıra bir tesisin daha inşaatına başlayıp bitirmeyi planladıklarını kaydetti.

Tosyalı Holding ve Toyo Kohan ortak tesis kuruyor!

Katmadeğerli yüksek teknoloji üretiminin ana girdilerinden hassas çelikte ithalat faturasını azaltacak yatırımın temeli atıldı. Tosyalı ve Japon Toyo Kohan ortaklığı ile kurulan tesis 20 ay içinde üretime başlayacak.

Prefcon Prefabrik entegre tesis kuruyor!

Konteyner ve prefabrik sektöründe faaliyet gösteren ve bu yıl bünyesine çelik konstrüksiyonu da dahil eden Prefcon Prefabrik, entegre tesis kurmayı planlıyor. Ömer Faruk Güneş tesis hakkında açıklamalarda bulundu.

Hassas Çelik tesis Haberi

Hassas Çelik tesis


Tosyalı Holding ile Japon ortağı Toyo, Türkiye’nin ilk yüksek teknolojili özel çelik tesisini kasım ayında kuracak, cep ve tablet için üretim yapacak


Yassı çelik üretiminde ilk yerli özel sektör üreticisi Tosyalı Holding, şimdi de Japon ortağı ile birlikte Türkiye’nin ilk yüksek teknolojili çelik tesisinin temelini atmaya hazırlanıyor. Tesiste Apple gibi teknoloji devlerinin telefonlarda ve tabletlerde kullandığı hassas çelik plakalar da üretilecek, elektrikli araçların akülerinde kullanılan levhalar da. 8 mikrona kadar incelikte hassas çelik üretilebilecek tesiste free shop’larda görmeye alıştığımız madeni gıda kutuları ve film kaplanmış buzdolabı çeliği de imal edilebilecek. Tosyalı Holding’in yüzde 51 pay ile Japonya’nın ambalaj sektörü teknoloji lideri Toyo Kohan ile ortaklaşa kurduğu Tosyalı Toyo Çelik AŞ’nin ilk etapta 425 milyon dolara mal olacak tesisinin temeli önümüzdeki...