26 / 07 / 2024

hasta takip merkezi

hasta takip merkezi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık turizmi kapsamında Türkiye’den hizmet alacak hastaların tedavi sonrası takiplerinin 20 ülkede açılacak tanı merkezleri ile sağlanacağını bildirdi.

24 ilde Covid-19 Takip Merkezi açılacak!

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamaya göre; Türkiye genelinde 24 ilde covid-19 takip merkezi açılacak. İlk olarak Ankara ve Eskişehir'de açılan  olan merkezler kısa zamanda ülke genelinde hizmete girecek.

20 ülkeye hasta takip ofisi açılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık turizmi kapsamında Türkiye’den hizmet alacak hastaların tedavi sonrası takiplerinin 20 ülkede açılacak tanı merkezleri ile sağlanacağını bildirdi.

2020'de Gayrimenkul Bilgi Merkezi kurulacak!

Cumhurbaşkanlığının 845 tedbirden meydana gelen 403 sayfalık 2020 Yılı Programı yayımlandı. Tasarruf için konut ve çeyiz hesaplarına benzer alternatif modeller oluşturulması, konutta değer artışını takip için gayrimenkul bilgi merkezi kurulması öne çıkan başlıklar arasında yer aldı...

İstanbul konut satışında en yüksek paya sahip!

Medya Takip Merkezi (MTM), medyada konut haberlerini inceledi. Türkiye genelinde konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,1 oranında gerilerken, İstanbul konut satışında en yüksek paya sahip il oldu.

Hatay Reyhanlı'da Göçmen Sağlığı Merkezi açıldı!

Hatay Reyhanlı'da Suriyelilerin sağlık hizmeti alması için Göçmen Sağlığı Merkezi açıldı. Merkez devlet hastanesindeki hasta yoğunluğunu azaltacak.

Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı!

Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılışının ilk günü 830 hasta hizmet verdi. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi kampusu içinde yer alan eski yerinde hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Yenimahalle’deki yeri yerine taşınmasıyla hasta kabulüne başladı.

Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. 'Mavi Ev' Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi yerli ve yabancı bilim insanlarının da yakından takip ettiği törenle hizmete açıldı.

Kocaeli’de hasta ve yakınları için konaklama merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de tedavi gören hasta ve refakatçilerine kalacak yer ve sıcak yemek imkanı sunuyor.

Malatya Yama Dağı Kayak Merkezi çalışmaları ne durumda?

Malatya Yama Dağı Kayak Merkezi, bu kışa yetiştirilmeye çalışılıyor. Malatya Valisi Süleyman Kamçı tarafından yakın bir şekilde takip edilen çalışmalar yolların yapılmasıyla birlikte son bulacak.

Mimarlar ihale takip merkezi kurdu!

Kent mücadelesinde imar planlarını parsel parsel takip eden Mimarlar Odası Ankara Şubesi , ihale takip merkezi kurarak, kentsel hizmetlerde ki ihale süreçlerini de masaya yatıracak.

Mimarlardan ihalelere yakın takip!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, oluşturduğu takip merkezi ile kentsel hizmetlerdeki ihale süreçlerini masaya yatıracak. Şube Başkanı Tezcan Candan Karakuş, kamu kaynaklarının israf edilmemesi gerektiğini söyledi.

BEÜ Kanser Araştırma Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Turyapı İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Kanser Araştırma Merkezi ve Onkoloji Bölümü ’nde toplam hasta odası sayısı 41 adet olurken, 5’i ise engelli hastalar için yapıldı.

İnşaat takibine Yapı Araştırma Merkezi geliyor!

Hükümet, inşaat sektöründe suistimallerin yaşandığı standartların takip edilmesi ve malzeme niteliğinin araştırılması amacıyla "Yapı Araştırma Merkezi' kurmaya hazırlanıyor. Başta deprem olmak üzere doğal afetlere karşı dayanıklı uygulamalar üretilecek.

hasta takip merkezi Haberi

hasta takip merkezi

Türkiye’nin sağlık turizminde yoğun bir döneme başlayacağını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz yıla oranla Türkiye’ye gelen hasta sayısında yüzde 30 artışın yaşandığını belirtti.

650 BİN KİŞİ GELDİ

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2018 yılında Türkiye’ye 553 bin hastanın geldiğini ifade eden Koca “Bu yılın 10 ayında sağlık turizminde 650 bin hasta tedavi için Türkiye’ye geldi. Yıl sonuna kadar bu sayının 760 bin olmasını bekliyoruz. 2023 yılı için 1.5 milyon hasta ve 10 milyar dolar gibi bir gelir hedefledik. Bunu çok erken yakalayabiliriz” şeklinde konuştu.

USHAŞ KURACAK

Kanunla kurulan Uluslararası Sağlık Hizmetleri AŞ’nin (USHAŞ) sağlık turizminde önemli bir rol üstleneceğini belirten Koca, “2020 için 20 ülkeye sağlık koordinasyon ofisleri ve tanı merkezleri açmayı hedefledik. Bu çerçevede Moskova, Azerbaycan, üçüncüsü de Özbekistan’da olmak üzere ofisler...