16 / 05 / 2024

Hastane arazilerine AVM mi yapılacak

Hastane arazilerine AVM mi yapılacak

Sağlıkta Dönüşüm Programı tam gaz ilerliyor. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bazı hastanelerin olduğu arazilerin satılıp otel ya da AVM yapılacağı iddialarını yalanlayarak, "Hiçbir arazinin satıldığı yok" dedi

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

AVM'ler hastane ya da yatay otele dönüşecek!

Koronavirüs süreciyle beraber birçok sektör yatırımlarını dönüştürmek zorunda kaldı. Özellikle bu dönemde iş yapamayan AVM'lerin hastane ya da yatay otele dönüşmesi için çalışmalara başlandı.

Northgate Ankara'da ilk etap teslimleri 2022'de!

HNN Yapı Teknik, başkentin yeni yaşam ve iş merkezinde, Esenboğa Havalimanı’nın yanı başında inşa ettiği Northgate projesiyle; konut, ofis, 5 yıldızlı otel, üniversite, hastane ve AVM ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesine imzasını atıyor. Projede ilk etabın teslimleri 2022'de yapılacak.

İstinyePark AVM'nin imar planları yeniden gündemde!

İstinyePark AVM'nin İstanbul Sarıyer'deki arazisine imar izni hastane yapılsın diye verilmişti. Sonradan parsel bazında plan değişikliği ve fonksiyon değişikliği, hastane yerine AVM yapılması, onaylandı.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi nerede?

Ön satış dönemi başlayan Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi hastane ve AVM gibi yerlere yakınlığıyla dikkat çekiyor

Hastane arazilerine AVM mi yapılacak?

Sağlıkta Dönüşüm Programı tam gaz ilerliyor. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bazı hastanelerin olduğu arazilerin satılıp otel ya da AVM yapılacağı iddialarını yalanlayarak, "Hiçbir arazinin satıldığı yok" dedi

Hulusi Belgü: AVM'lerin kapanması söz konusu değil!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in geçtiğimiz gün basında yer alan ‘bazı AVM’lerin yıkılacağı, hastane ya da benzeri amaçlı kullanılacağına’ dair açıklamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tem Point'te ön satışlar başladı!

Gül Proje ve Nata Holding Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tem Point'te ön satışlar başladı. Tem Point projesinde otel, hastane ve AVM alanı yer alıyor

Medical Park Bahçeşehir Ekim'de açılıyor!

Medical Park Bahçeşehir Ekim'de açılıyor. Özyurt A.Ş tarafından hayata geçirilen hastane Akbatı AVM'nin karşısında yer alıyor.

Mehmet Keleş Düzce Yimpaş AVM'yi inceledi!

Mehmet Keleş, Hastane Caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM’nin yerine planlanan kapalı pazaryeri ve sosyal tesis için bina içinde incelemelerde bulundu.

Düzce Yimpaş Avm binası sosyal tesise dönüşecek!

Düzce Belediyesi tarafından, hastane caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM için yeni bir proje geliştirildi.

Hastane arazilerine AVM mi yapılacak Haberi

Hastane arazilerine AVM mi yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimatlarla Sağlık Bakanlığı tarafından 2002 yılında başlatılan “Sağlıkta Dönüşüm Programı” uzun bir süredir Türkiye’de sağlık alanında yeni ve önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Yeni Şfak gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye’nin her ilinde bir bir şehir hastaneleri bir bir açılırken, mevcut hastaneler de ayakta hizmet veren modern tesisler haline getiriliyor.

O İDDİALARI YALANLADI


Ancak son dönemde özellikle İstanbul içinde pek çok hastanenin arazisinin yabancı yatırımcılara satıldığı ve otel olacağı söylentileri kulaktan kulağa yayılmaya devam ediyor. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı ve , “Bizim istediğimiz yaşam alanları olan hastaneler yapmak. Apartman türü hastane yapmak istemiyoruz. 1990'da yaşamıyoruz. Biz artık kullanım alanı 500 bin metrekare olan hastanelerden...