01 / 05 / 2024

hastane işaatı

hastane işaatı

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden 300 yataklı hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Gaziantep'e 500 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep’e' 500 yataklı hastane için düğmeye basıldı. Beykent'e  yapılacak hastane için yakın zamanda inşaat çalışmaları başlayacak. 

Ankara Akyurt'taki yeni hastane inşaatı için yer teslimi yapıldı!

Ankara Akyurt halkının uzun süredir beklediği hastane için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 20 bin metrekare alana yapılacak hastane için yakın zamanda çalışmalar başlayacak. 

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Ankara Kahramankazan, yeni hastane için gün sayıyor!

Kahramankazan’da yapım çalışmaları büyük oranda tamamlanan 150 yataklı devlet hastanesi için geri sayım başladı. Yakın zamanda açılacak hastane çevre ilçelere de hizmet verecek.

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatı meclis gündeminde!

Atatürk Havalimanı'nda inşaatı süren pandemi hastanesinin konumlandırıldığı yer dolayısıyla pistlerin kullanılamaz hale geldiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı!

Sahte seyahat belgesiyle Kocaeli'den Bartın'a gelmek isteyen 12 kişiden birinin COVID-19 testi pozitif çıktı. Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin test sonucunun pozitif çıkması sebebiyle aynı minibüste seyahat eden kişiler de karantinaya alındı...

Atatürk Havalimanı'nın arazisinde yapılan hastane inşaatı mecliste!

Koronavirüs salgını nedeniyle Atatürk Havalimanı'nın arazisinde yapılan hastane inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li  Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında binaların çoğu tamamlandı!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen sahra hastanesinin büyük bir kısmında sona gelindi. Hastane inşaatının son durumu havadan görüntülendi, birbirinden ayrı inşa edilen binaların birçoğunun tamamlandığı görüldü...

hastane işaatı Haberi

hastane işaatı

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden 300 yataklı hastane inşaatında incelemelerde bulundu. Kaymakam Akkoyun, hastane inşaatındaki incelemede yaptığı açıklamada, başta Elbistan olmak üzere bölge halkına hizmet verecek olan 300 yataklı bölge devlet hastanesi inşaatının düzenli ve hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi. İnşaata yerleştirilen 580  deprem izolatörünün  zaman aldığını dile getiren Akkoyun, "Şimdi ise inşaatımız daha hızlı ilerliyor. Poliklinik katları olan C-D-E bloklarında kaba inşaatın yüzde 80'i tamamlandı. 20 gün içerisinde bu bloklarda kaba inşaat bitecektir. Poliklinik blokları dışında acil servis ve yoğun bakım ünitelerinde de kaba inşaat çalışmaları devam etmektedir. Hastanenin öngörülen teslim tarihine yetiştirilebilmesi için statik, mekanik, elektrik ve mimari ekipler çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürmektedir" diye konuştu. Hastanenin kaba inşaatını yıl sonuna kadar bitirmeyi...