02 / 05 / 2024

hatay altyapı yenileme çalışmaları

hatay altyapı yenileme çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Defne’ye bağlı Sümerler Mahallesi’nde yağmur suyu tahliye şebekesinin döşendiğini bildirdi.

Hatay'ın altyapısı yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), oluşan kanal sorunlarına gece-gündüz müdahale edildiğini ve sorunsuz bir altyapı için mücadelenin sürdüğünü duyurdu.

Bakan Uraloğlu duyurdu! Hatay Havalimanı yenileniyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'na ilişkin olarak açıklamalar yaptı. Bakan Uraloğlu, havalimanının yenileme çalışmalarının devam ettiğine değinerek hizmete gireceği tarihi duyurdu.

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

TOKİ Hatay 74 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

TOKİ Hatay Yayladağ 74 konut ihalesi yarın!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi 74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Hatay 73 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ Hatay Belen 73 konut ihalesi 8 Şubat'ta!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi Pazartesi günü saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den Hatay Yayladağ'a 74 yeni konut müjdesi!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 17 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Hatay Belen'e 73 yeni konut!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Hatay Ayakkabıcılar Sitesi'nde 7.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Hatay Ayakkabıcılar Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi alanına ait altyapı yapım işini 7 milyon 800 bin TL'ye ihale ediyor.

TOKİ Hatay Karsu 384 konut ihalesi yarın!

Hatay İli Altınözü İlçesi Karsu Mahallesi 384 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

İstiklal Caddesi’nde yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstiklal Caddesi’nde 2016 yılında başlanan altyapı yenileme çalışmaları 2018 yılı itibariyle tamamlandı.Caddenin yeni yüzü ise havadan görüntülendi. 

TOKİ Hatay Karsu 384 konut ihalesi yarın!

TOKİ Hatay İli Altınözü İlçesi Karsu Mahallesi 384 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın saat 14:00'de ihale edilecek...

hatay altyapı yenileme çalışmaları Haberi

hatay altyapı yenileme çalışmaları


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Defne’ye bağlı Sümerler Mahallesi’nde yağmur suyu tahliye şebekesinin döşendiğini bildirdi.


Genel Müdürlük, Defne ilçemize bağlı Sümer Mahallesi Şükrü Güçlü Caddesi 15 no’lu sokakta toplamda 780 metre yağmursuyu hattının döşendiğini belirterek, 2 kepçe, 2 kamyon ve 10 personel ile yürütülen çalışmada hatların 150 metresi 800’lük, 60 metresi 400’lük, 150 metresi 600’lük, 420 metresinin de 1200’lük borularla döşendiğini açıkladı. 


Mahalle sakinlerinin ve esnafın sesine her zaman kulak vererek kanalizasyon, yağmursuyu, içmesuyu gibi altyapı çalışmalarının özenle yapıldığını belirten idare, söz konusu çalışmayla mahallede yaşanan su birikintilerinin tarihe karışacağını müjdeleyerek, döşenen yağmursuyu hatlarında ayrıca mazgal yerleştirme çalışmalarının da yapıldığını bildirdi. 


Çalışmaları yerinde inceleyen ve açıklamalarda bulunan Sümerler Mahallesi Muhtarı Mehmet Keskin, HATSU’nun yürüttüğü çalışmalardan çok...