29 / 04 / 2024

hatay belediyesi projeleri

hatay belediyesi projeleri

Hatay Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere MIPIM 2017'ye katıldıklarını söyledi.

Enek çok amaçlı salonuna kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi 4 ilçemizde kısa zaman önce başlattığı Çok Amaçlı Salon yapımlarını %95 oranında tamamladı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Altınözü ilçemize bağlı Enek Mahallesi’nde başlattığı çok amaçlı salon inşaatında sona gelindi.

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Hatay Belediyesi eski otogarı satışa çıkardı, esnaf tepkili!

12 yıldır hizmet dışı olan Antakya Otogarı, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile satışa sunuldu. İlanlardan satışı öğrenen esnaf, satışa tepki gösterdi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Hatay Dörtyol Belediyesi'nden kiralık 12 işyeri!

Hatay Dörtyol Belediyesi tarafından, Sanayi Mahallesi Eski Pazar Yeri, Nakliyatçılar Sitesi, Numuneevler Mahallesi ile Yeniyurt Mahallesi'ndeki 12 işyeri kiraya veriliyor...

Hatay Büyükşehir Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı!

Hatay Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere MIPIM 2017'ye katıldıklarını söyledi.

Hatay projeleri masaya yatırıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 2017-2018 yılı projeleri görüşmek amacıyla Harbiye Hidro Tesisleri’nde istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Hatay Samandağ Belediyesi'nden satılık 34 arsa!

Hatay Samandağ Belediyesi, Alevışık ve Zeytunlu mahallelerinde bulunan müstakil 33 adet ve hisseli 1 adet olmak üzere toplam 34 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaları ihalesi 25 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Hatay'ın milyonluk projeleri tam gaz ilerliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Asi Nehri ve Akdeniz’e dökülen diğer derelerin temiz olması için arıtma tesisi inşaatı projesi çalışmalarını sürdürüyor.

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

Hatay Defne'nin altyapısı yenilendi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon hattı olmayan cadde ve sokaklar için hazırladığı projeleri uygulamaya geçirmeye devam ediyor.

hatay belediyesi projeleri Haberi

hatay belediyesi projeleri

Hatay’da turizmi ve ticareti canladıracak yeni yatırımlar Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen gayrimenkul Fuarı Mipim’de görücüye çıktı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş fuardaki standın açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte gerçekleştirdi. 14-17 Mart tarihlerinde gerçekleşen ve 23 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarda ‘Teleferik Alt İstasyonu ve Arkeopark’, ‘Dörtyol Yaşam Merkezi’, ‘Hilton Müze Otel’, ‘Antakya Haraparası Kent Merkezi Tasarım’ projeleri tanıtıldı. Lütfü Savaş, Hatay’ı tarihi, kültürel ve sosyal yönleriyle tüm dünyaya tanıtmak ve yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere fuara katıldıklarını ifade etti.


TURİZM CANLANACAK

Ortadoğu’daki savaş öncesi yılda 360 bin turisti ağırlayan Hatay’da turizmi yeniden canlandırmak ve şehrin var olan potansiyelini hareketlendirmek için Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı ‘Arkeopark Projesi’ fuarda yerli ve yabancı yatırımcının ilgisini çekti. Proje hakkında...