06 / 05 / 2024

hatay belen içmesuyu yatırımı

hatay belen içmesuyu yatırımı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), "50 yılın İçmesuyu Seferberliği" projesi çerçevesinde başlattığı Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı’nda hat döşeme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Hatay ve Antalya'daki 67 gayrimenkul kiraya veriliyor!

Hatay ve Antalya'da yer alan toplam 67 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Antalya'daki eğlence merkezinin kira süresi 1 yıl, Hatay'daki iş yerlerinin kira süresi ise 5 yıl olarak açıklandı.

Depremden sonra ÇED zorunluluğu kaldırıldı: O ilde 22 proje için 'ÇED gerekli değildir' kararı çıktı! 

Hatay Valiliği’nin 6 Şubat depremlerinden sonra verdiği kararla ilde ÇED süreçlerinin zorunluluğu uygulaması kaldırıldı. Kararın ardından şehirde 22 proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Hatay projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Hatay projesi için beklenen tarih resmen geldi... Yarın ihaleye çıkacak olan bu yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Hatay'da 67 iş yeri tamamlanarak depremzede esnafa teslim edildi!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen Hatay'da işletmeleri yıkılan ya da ağır hasar alan 67 esnafa tamamlanan yapılar teslim edildi. 

Hatay'da enkaz ve yıkım ekipleri 30 mahallede var gücüyle çalışıyor!

Hatay Valiliği'nden açıklama geldi. Antakya ve Defne ilçelerinde acil yıkılması gereken binaların yıkımı ve enkaz kaldırma çalışmaları 30 mahallede devam edecek.

Hatay'da enkaz kaldırma çalışmaları başlıyor!

Türkiye'yi sarsan depremin en çok hasar verdiği iller arasında yer alan  Hatay'da yarın enkaz kaldırma çalışmaları başlıyor. Enkazdan halen canlı çıkan vatandaşlar olması nedeniyle tartışılan enkaz kaldırma çalışması Hatay Valiliği'nin resmi internet sitesinde yer aldı.

TOKİ Hatay Belen 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinatla

TOKİ Hatay Belen 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Belen'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Belen'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Belen konut projesi...

TOKİ'den Antakyalılara büyük müjde! 464 ucuz konut için tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar....

TOKİ Hatay projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 500'den fazla ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Hatay Payas projesinin ihalesini 22 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Hataylılara son dakika ucuz konut müjdesi geldi! İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Hatay projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Hatay projesi için son dakika müjdesi geldi! 542 ucuz konut için bu tarihi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Hatay projesi detayları...

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay sınırları içerisinde tesis edilecek olan 9H2098 Kıcı Mahallesi Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Yayladağı için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Yayladağı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

hatay belen içmesuyu yatırımı Haberi

hatay belen içmesuyu yatırımı


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), "50 yılın İçmesuyu Seferberliği" projesi çerçevesinde başlattığı Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı’nda hat döşeme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.


Hatay’ın içmesuyunu iyileştirme adına “50 Yılın İçmesuyu Seferberliği” kapsamında Samandağ, Altınözü, Belen, Yayladağı, Erzin, Hassa’da çalışmaların gerçekleştirildiğini hatırlatan Genel Müdürlük, Antakya ve Defne’de de adımları atılan içmesuyu hattı projesi çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü kaydetti.


En Büyük Altyapı Projesi


Hatay’ın en büyük altyapı projesi özelliğini taşıyan Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı çalışmalarının Antakya kolunun Saraycık Mahallesi’nden başlandığını belirten İdare, sözleşme bedeli 63 milyon 823 bin TL olan çalışma kapsamında iki ilçede toplamda 445 kilometre içmesuyu hattının döşeneceğini açıkladı.


Su Kaybı Azalacak


Döşenecek olan hattın 16.5 kilometresinin Polietilen, geri kalan 433.5 kilometresinin Duktil borulardan oluşacağını bildiren HATSU, çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte Hataylıların tertemiz bir...