17 / 05 / 2024

Hatay Büyükşehir ocak ayı toplantısı

Hatay Büyükşehir ocak ayı toplantısı

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Meclisi 2016 yılı Ocak ayı olağan toplantısını, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi.

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 kira indirimi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda mülkiyeti belediyeye bağlı kiracılar için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ocak, Şubat ve Mart Ayı tüm kiracılarının ödemelerinde yüzde 50 indirim uygulayacak. 

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Malatya Büyükşehir Ocak ayı Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinin, Ocak ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Sakarya Büyükşehir Meclisi Ocak ayı toplantısı gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Meclis Toplantısı'nda 78 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı..

Ordu Büyükşehir 24 iş yerini kiraya verecek! İhalesi 23 Ocak'ta!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait,  Altınordu, Fatsa, Ünye ve Gölköy ilçelerinde bulunan iş yerlerinin kiralama ihalesi 23 Ocak'ta yapılacak....

Kayseri Büyükşehir'den 43 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesinde bulunan toplam 14 adet Konut ve Konut+Ticaret alanı arsaları ihale ile satılıyor. İhale 23 Ocak'ta yapılacak...

Hatay Büyükşehir ocak ayı toplantısı Haberi

Hatay Büyükşehir ocak ayı toplantısı


Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi 2016 yılı Ocak ayı olağan toplantısını, HBB Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi.

MECLİSTE 35 MADDE GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANDI


HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve 35 maddenin görüşülerek karara bağlanan toplantıda, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’nın Aalen Belediyesi tarafından yapılacak olan şartlı bağışın kabul edilmesi ile ilgili teklifi ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın Sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili teklif gibi öne çıkan maddeler görüşüldü.


FRANSA’DA DÜZENLENEN GAYRİMENKUL YATIRIMLARI FUARI HATAY’A KATKI SAĞLAR


  Toplantıda ayrıca, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve yurtdışında az tanınan şehirlerin kendilerini tanıtmalarına olanak sağlayarak yurtdışındaki fonları ülkemize çekme amacı güden Gayrimenkul Yatırımları Fuarı’na Hatay’ın da dahil olması için slaytlı bir tanıtım gerçekleştirildi.


ÖNE ÇIKAN MADDELER OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Gerçekleşen toplantıda, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’nın Aalen Belediyesi...