02 / 05 / 2024

Hatay Büyükşehir Ocak ayı toplantısını gerçekleştirdi!

Hatay Büyükşehir Ocak ayı toplantısını gerçekleştirdi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Meclisi 2016 yılı Ocak ayı olağan toplantısını, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi.




Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi 2016 yılı Ocak ayı olağan toplantısını, HBB Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi.

MECLİSTE 35 MADDE GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANDI


HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve 35 maddenin görüşülerek karara bağlanan toplantıda, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’nın Aalen Belediyesi tarafından yapılacak olan şartlı bağışın kabul edilmesi ile ilgili teklifi ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın Sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili teklif gibi öne çıkan maddeler görüşüldü.


FRANSA’DA DÜZENLENEN GAYRİMENKUL YATIRIMLARI FUARI HATAY’A KATKI SAĞLAR


  Toplantıda ayrıca, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve yurtdışında az tanınan şehirlerin kendilerini tanıtmalarına olanak sağlayarak yurtdışındaki fonları ülkemize çekme amacı güden Gayrimenkul Yatırımları Fuarı’na Hatay’ın da dahil olması için slaytlı bir tanıtım gerçekleştirildi.


ÖNE ÇIKAN MADDELER OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Gerçekleşen toplantıda, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’nın Aalen Belediyesi tarafından yapılacak olan şartlı bağışın kabul edilmesi ile ilgili teklifi ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili teklifleri oy birliği ile kabul edildi.


ÖNÜMÜZDEKİ MECLİS TOPLANTISI 9 ŞUBAT’TA YAPILACAK


Meclis toplantısının sonunda, HBB Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 9 Şubat 2016 Salı günü saat 14:00’te yapılmasına karar verildi.


Hatay Büyükşehir Belediyesi





Geri Dön