29 / 04 / 2024

Trabzon Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi.



Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, temmuz ayı toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi 1. Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştiriledi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanan Ahmet Adanur’u meclise tanıtan Ataman, Adanur’a yeni görevinde başarılar diledi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, kürsüye gelerek meclis üyelerini selamlayan Genel Sekreter Adanur da bundan sonraki dönemde hep birlikte Trabzon’a büyük hizmetler yapacaklarına inandığını belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’na kendisine yönelik destekleri için teşekkürlerini sunan Adanur, “Bundan sonra belediye teşkilatının başında başkanımızın çizdiği vizyon doğrultusunda, onun liderliğinde inşallah Trabzon’a bambaşka bir yüz kazandırmak ve şehrimizi arzu ettiğimiz yerlere taşımak adına biz de elimizden gelen desteği, gayreti ve hizmeti vermeye çalışacağız. Bu süre zarfında hepinizin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Davut Çakıroğlu da Adanur’a beş yıllık süre içerisinde Trabzon için yapacağı çalışmalarda ellerinden gelen katkıyı vereceklerini belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı ilk toplantısı gündem maddelerinin konuşulmasıyla sona erdi.


Geri Dön